Schoonmaker van het jaar 2022

Alle inzendingen zijn bekend en wat zijn het er veel! Vanaf nu tot en met 7 augustus kun je stemmen op jouw Hago topper(s) van dit jaar in de categorieën schoonmaker, schoonmaakteam en leidinggevende van het jaar. Wil je dat jouw favoriet doorgaat naar de volgende ronde? Roep dan vooral iedereen in jouw omgeving op om te stemmen: je buren, familie, vrienden, collega’s, medewerkers van jouw klant(en) en ga zo maar door: iedereen mag stemmen!

Breng jouw stem uit
Kandidaten schoonmaker van het jaar 2022
Chander Soerdien
Chander Soerdien

World Forum Den Haag

Chander is eigenlijk al bijna 2 jaar met ‘pensioen’, maar is altijd het meest enthousiast als hij mag werken. Hij heeft ontzettend veel verantwoordingsgevoel en is heel behulpzaam. Hij ‘moet’ van de klant ook blijven werken omdat hij bij de inboedel van het object hoort. Hij is nog zeer fit en kan makkelijk lange werkdagen maken, zonder ook maar een puf of zucht.

Jill Meijer
Jill Meijer

Geodis Venlo, Suez Venlo, Tip Venlo.

Jill is een super flexibele schoonmaakster die geliefd is bij alle klanten waar ze werkt. Ze is altijd bereid om in te vallen voor collega's en steekt overal de helpende hand toe. Haar leidinggevende en collega’s kunnen altijd op haar bouwen.

Jeanette Dorenbos
Jeannette Dorenbos

Diverse klanten van Hago in de provincies Groningen en Drenthe.

Zij is gemotiveerd en je kunt altijd op haar rekenen. Hebben we een opstart en moet ze hiervoor 5 uur aanwezig zijn? Ze staat er. Hebben we ergens een collega die door gezondheidsredenen niet beschikbaar is, Jeannette staat er! Jeannette is het visite plaatje van Hago en de klanten lopen dan ook met haar weg.

Monique Schmitz
Monique Schmitz

Basisschool Montessori en Basisschool Aan de Roer.

Monique is een zelfstandige, vrolijke en meedenkende medewerkster. Zij spingt altijd bij waar nodig en helpt zo haar leidinggevende en dus ook haar uit de brand.

Silvia Van Heugten
Silvia van Heugten

ASML gebouw 44

Silvia is een rots in de branding, zij regelt alles en is altijd vrolijk . Ze staat voor iedereen klaar, niets is haar teveel en haar werk is constant van hoog niveau.

Badr Hmadouch
Badr Hmadouch

BBio (Bilthoven Biologicals)

Badr is een positief persoon die altijd klaar staat voor zijn collega’s en de klant. Hij communiceert goed en staat altijd klaar als er extra werk gedaan moet worden. Badr in het kort: behulpzaam, verantwoordelijk, collegiaal en enthousiast. Dat is fijn voor zijn collega’s én voor de klant!

Nominaties GSA Schoonmakers
Kadiriye Camci - Ozkan

FrieslandCampina Amersfoort

We ontvangen veel complimenten vanuit FrieslandCampina over Kadiriye, zowel qua werk als de communicatie op de verdiepingen waar ze werkt. Ze is altijd correct, vriendelijk en collegiaal. Kadiriye is een echte teamplayer! Zij treedt niet graag op de voorgrond, maar dat verdient ze wel!

Breng jouw stem uit: