Schoonmaakteam van het jaar 2022

Alle inzendingen zijn bekend en wat zijn het er veel! Vanaf nu tot en met 7 augustus kun je stemmen op jouw Hago topper(s) van dit jaar in de categorieën schoonmaker, schoonmaakteam en leidinggevende van het jaar. Wil je dat jouw favoriet doorgaat naar de volgende ronde? Roep dan vooral iedereen in jouw omgeving op om te stemmen: je buren, familie, vrienden, collega’s, medewerkers van jouw klant(en) en ga zo maar door: iedereen mag stemmen!

Breng jouw stem uit
Kandidaten schoonmaakteam van het jaar 2022
V D Valk Heerlen
Team van der Valk Heerlen

Het afgelopen jaar heeft dit hele team een verandering doorgemaakt. Van objectleiding tot voorwerkers, samen hebben ze met veel inzet en motivatie de schoonmaak in het hotel naar een hoger plan weten te tillen. Onder andere daardoor is de tevredenheid bij de klant hoog en hebben wij afgelopen maart het contract kunnen verlengen. Dit team zorgt voor een positieve impact op de medewerkers, klant en gasten van Van der Valk Heerlen.

Bbio
Team BBio

Dit team staat altijd klaar voor de klant en voor Hago, maar bovenal voor elkaar. De werkzaamheden starten al heel vroeg op de dag, vanaf 4.30 uur, en lopen door tot in de late avond, weekenden en feestdagen.  Het team is er altijd. Zij voorzien met elkaar en voor elkaar de klant van uitstekende dienstverlening.

Graaf Huyn
Team LVO Graaf Huyn Geleen

Dit team bestaat uit 9 medewerkers die allemaal een andere nationaliteit hebben. Het is fantastisch om met deze groep te werken. Ze vullen elkaar op ieder gebied aan zonder dat dat veel moeite kost. Na een positieve VSR meting  hebben we afgesproken dat iedere keer een andere medewerker kookt voor de groep om het team verband nog meer te versterken. Dit team verdient het om in de schijnwerpers te staan en om te laten zien hoe samenwerking kan en zou moeten zijn.

Paleis Het Loo
Team Paleis Het Loo

Paleis Het Loo is aan het renoveren en gaat stapsgewijs in delen open. Het team is in april 2022 gestart en gaat mee in deze groei. Je merkt dat het een hechte club is die zin heeft in de toekomst en écht het paleisgevoel kan geven naast de reguliere schoonmaak. De verwachting is dat in maart 2023 Paleis Het Loo weer volledig open is en dat er een gigantisch team zal staan. Het basisteam wordt daarom nu stapsgewijs steeds verder uitgebreid.

DOC Roermond
Team Designer Outlet Roermond

Wegens corona mochten er veel werkzaamheden voor langere tijd niet uitgevoerd worden, waardoor er sprake was van achterstallig onderhoud. In een korte tijd, met een aantal zieke/afwezige voorwerkers, heeft dit team in no-time de hele outlet spik en span gekregen. Dit was niet alleen belangrijk voor de shoppers, maar ook voor de klant. Er kwamen namelijk verschillende internationale VIP bezoekers die van groot belang waren.

Nominaties GSA Schoonmaakteam
Team Graffiti en/of reiniging na ongeval

Dit team opereert landelijk op maar liefst 28 verschillende locaties. Door weer en wind gaat dit team voor elkaar door het vuur. 365 dagen per jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag staan zij klaar voor ons en onze klant.

Breng jouw stem uit: