Leidinggevende van het jaar 2022

Alle inzendingen zijn bekend en wat zijn het er veel! Vanaf nu tot en met 7 augustus kun je stemmen op jouw Hago topper(s) van dit jaar in de categorieën schoonmaker, schoonmaakteam en leidinggevende van het jaar. Wil je dat jouw favoriet doorgaat naar de volgende ronde? Roep dan vooral iedereen in jouw omgeving op om te stemmen: je buren, familie, vrienden, collega’s, medewerkers van jouw klant(en) en ga zo maar door: iedereen mag stemmen!

Breng jouw stem uit
Kandidaten leidinggevende van het jaar 2022
Mariyano
Mariyano Ivanov

FrieslandCampina in Amersfoort

Mariyano werkt sinds 1 april 2021 als praktijkbegeleider van Hago Next bij FrieslandCampina in Amersfoort. Hij werkt al jaren op deze locatie waardoor iedereen hem kent, hij is ontzettend betrokken en voert regelmatig handymantaken uit voor Yask. Mariyano heeft altijd een lach op zijn gezicht en is bereid om iedereen te helpen. Een echte allround teamplayer met veel oog voor het menselijke aspect en het constant verbeteren van de dienstverlening!

Jeroen Schipper
Jeroen Schipper

Districtsmanager

Jeroen is genomineerd omdat hij zijn mensen op de juiste manier vrij laat in hun verantwoordelijkheden. Zij kunnen daardoor hun werk op een prettige en ontspannen manier uitvoeren. Ze zien Jeroen als een coach die stuurt waar nodig. Klankbord nodig? Ook daarvoor kun je bij hem gerust aankloppen.

Wilma Van Der Meulen
Wilma van der Meulen

Vitens Leeuwarden, Frisia Harlingen, Stedin Dokkum, Picnic Heerenveen

Wilma is een meewerkend voorwerker. Zij voert haar schoonmaaktaken met plezier en passie uit en is erg betrokken bij collega’s en klanten. Zij doet bijna te veel om op te noemen: ze organiseert, maakt planningen, coacht collega’s, loopt kwaliteitsrondes, doet bestellingen en voorziet in het invullen van klantbehoeften. Ze is erg gemotiveerd en gedreven om het goed te doen. Wilma doet dit naar alle tevredenheid van klanten, collega’s en leidinggevende.

Ingeborg Nijenhuis
Ingeborg Nijenhuis

Windesheim Almere, gymzalen gemeente Almere

Ingeborg is een meewerkend voorwerker. Zij helpt in het organiseren, het maken planningen, coachen van collega’s, loopt kwaliteitsrondes, bestellingen doen en het invullen van klantbehoeften. Een echte duizendpoot dus. Ze is enorm betrokken en voert haar schoonmaaktaken met zichtbaar plezier en passie uit. 

In 2022 heeft zij verschillende uitbreidingen in het bestek zorgvuldig en met succes opgepakt en tijdelijk een groot deel van de taken van een objectleider naar tevredenheid waargenomen. Ingeborg liet karakter en doorzettingsvermogen zien waardoor de dagdagelijks schoonmaak goed verliep.

Riet Van Den Elst
Riet van den Elst

Hogeschool Windesheim Zwolle

Riet is een voorwerker bij Windesheim Zwolle. Ze is het visite kaartje van de operatie op deze locatie en begeleidt al vele jaren de medewerkers in het uitvoeren van hun werkzaamheden. Ze is altijd positief en motiveert haar omgeving dat ook te zijn. De onderwijs instelling waar ze werkt heeft een hoge mate van complexiteit door de dynamiek, studenten groei en verbouwingen. Alle externe VSR controles komen met vlag en wimpel door de keuring. Riet is een rots in de branding.

Anita Smith
Anita Smith

Dendron college Horst, Dela Venray, Gilde Opleidingen Venray en Peelparel

Anita zit dit jaar 12,5 jaar in deze branche. Ze is een betrokken leidinggevende die op diverse panden ook nog zelf als schoonmaakster werkt. Anita is een echte optimist: ze is altijd positief. Je hoort haar regelmatig ‘alles komt goed’ en ‘maak je niet druk’ zeggen.

Ze heeft hart voor de zaak, maar ook zeker voor de klant. Ze verliest het belang van de klant niet uit het oog en is bereid daarvoor een stapje (of tien) extra te zetten. Dat doet ze bijvoorbeeld bij Dela Venray. Anita ziet dat als normaal: “Dit is het laatste wat ik kan doen voor de overledenen, dan doe ik dat ook". Zo groet ze ook altijd de kisten. (Goedemorgen)

Breng jouw stem uit: