Aanvullende service

Tapijt- en meubelreiniging

Tapijten en meubels vormen een bron van bacteriën in jouw bedrijfspand. Stof, vlekken en andere vervuiling hebben een nadelig effect op zowel beleving als hygiëne. Vooral flexwerkplekken maken mensen steeds bewuster van het belang van een hygiënische omgeving. Kortom, tapijt- en meubelreiniging is geen overbodige luxe en biedt meerdere voordelen.

Kantoren Big Smile

Tapijtreiniging en -onderhoud

Op dagelijkse basis gaan onze schoonmakers aan de slag met spotreiniging op de vloerbekleding. Stofzuigen en reinigen met vlekkenspray blijkt echter niet altijd voldoende. Zeker niet bij sterke vervuiling. Bovendien wil je het tapijt voor langere tijd schoonhouden. Afgestemd op de tapijtsoort, belasting en vervuiling gaan we structureel aan de slag met dieptereiniging.

We kijken naar de soort ruimte en hoe intensief deze in gebruik is. Vervolgens stellen we een gericht reinigingsadvies op. Een koffiecorner zal sneller vervuild zijn dan een vergaderzaal. Daar houden we rekening mee. De planning voor tapijtonderhoud is altijd dynamisch. Een schone vloer draagt immers bij aan de uitstraling van jouw pand.

Periodieke meubelreiniging

Vervuilde meubels doen echt iets met je hygiëne-gevoel. Ook al zie je het niet altijd direct: etensresten, schimmels en bacteriën zijn in veelvoud aanwezig. Onze schoonmakers hebben een proactieve rol. Signaleren zij veel vervuilde tafels, stoelen of banken, dan laten we deze periodiek reinigen.

Meubelreiniging gebeurt vaak op afroep, in tegenstelling tot regulier vloeronderhoud. Ons advies: zorg altijd voor enkele reserves en rouleer. Op die manier kunnen wij de meubelreiniging achter de schermen regelen en heb jij geen verstoring van het arbeidsproces.

Met tapijt- en meubelreiniging door Hago:

  • creëer je een gezond binnenklimaat voor je medewerkers
  • heb je oog voor het welzijn van mensen binnen het gebouw
  • zorg je voor een fris, schoon en hygiënisch gevoel
  • vergroot je de gehele beleving in jouw bedrijfspand
  • geef je het pand weer de mooie, visuele uitstraling die het verdient
Meer aanvullende diensten
Schoonmaakdiensten op maat voor
Events Events Schoonmaak Vloeren Pose Events
Hospitality Hospitality Hospitality
Industrie Industrie Industrie
Kantoren Kantoren Kantoren
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Recreatie Hago Recreatie - Widget Recreatie
Contact
Interesse in tapijt- en meubelreiniging?

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Neem contact op
Contact met Hago - Algemeen
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland