Aanvullende service

Specialistisch vloeronderhoud

Hoe beter je vloeronderhoud organiseert, hoe eenvoudiger het is om de levensduur te verlengen. Dat is ons uitgangspunt. Bij Hago kiezen we voor een milieuvriendelijke manier van schoonmaak en passen we duurzame onderhoudstechnieken op jouw vloeren toe. Uiteraard kijken we naar bezetting en op welk moment we jouw interne processen zo min mogelijk verstoren.

Schoonmaak Onderwijs Algemene Ruimte Vloeren 2

Milieuvriendelijke reiniging

Bij specialistisch vloeronderhoud maken we onderscheid tussen harde en zachte vloeren. Een harde stenen vloer kunnen we schrobben en eventueel stoomreinigen. Zachte vloeren, bijvoorbeeld Linoleum, zetten we in de was. Met goed onderhoud brengen we die mooie glanzende laag weer tevoorschijn.

Tegenwoordig is het mogelijk om een Linoleum vloer van een coating te voorzien. Door deze coating stapsgewijs te herstellen, kunnen we de vloer terug naar fabrieksstaat brengen. Kortom, een zeer milieuvriendelijke manier van schoonmaak. En je hebt er ook nog jaren plezier van!

Duurzaam vloeronderhoud

Bij Hago werken we met duurzame onderhoudstechnieken, die over een langere periode helemaal niet duurder zijn. Eerst kijken we wat een vloer nodig heeft. Dit leggen we vast in een vloerenscan. Gaat het om een nieuwe vloer, dan krijg je natuurlijk een heel ander vloeradvies dan bij een oudere vloer. En het vloeronderhoud zelf? Dat kun je overlaten aan onze specialisten: opgeleide medewerkers met de juiste kennis en kunde.

Na behandeling krijg je een vloerenpaspoort, zodat je precies kunt zien welke producten wij gebruiken en wanneer onze werkzaamheden gepland en uitgevoerd zijn. Hiermee heb je altijd inzicht in de historie van specialistisch vloeronderhoud.

Met specialistisch vloeronderhoud door Hago:

  • geef je jouw pand weer de mooie, visuele uitstraling die het verdient
  • regel je op een milieuvriendelijke en duurzame manier het vloeronderhoud
  • krijg je advies in een vloerenscan en een vloerenpaspoort met de onderhoudshistorie
  • verleng je de levensduur van de vloer voor een behoorlijke periode
  • kun je de investering in een nieuwe vloer uitstellen, regelmatig onderhoud betaalt zich altijd terug
Meer aanvullende diensten
Schoonmaakdiensten op maat voor
Events Events Schoonmaak Vloeren Pose Events
Hospitality Hospitality Hospitality
Industrie Industrie Industrie
Kantoren Kantoren Kantoren
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Recreatie Hago Recreatie - Widget Recreatie
Contact
Interesse in specialistisch vloeronderhoud?

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Neem contact op
Contact met Hago - Algemeen
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland