Aanvullende service

Reinigen van linnengoed

Dat Hago ontzorgt, blijkt uit onze vele aanvullende services waaronder het reinigen van linnengoed. De logistiek rondom het wasproces nemen wij volledig uit handen. We zorgen dat de schone en vuile was van én naar jouw hotelkamers of bungalows gaat, in de juiste aantallen en vorm. De reiniging zelf stemmen we rechtstreeks af met de wasserij. Daarbij checken wij altijd op hygiëne én kwaliteit.

Hago St Gerlach 54

Hospitality voorop

Van enorm vakantiepark tot kleinschalig hotel: wij snappen waar hospitality om draait. De wasserij verzorgt de reiniging van het linnengoed, Hago regelt de complete logistiek eromheen. Bedlinnen, handdoeken, saunalakens en badmatten: alles wat je tegenkomt op het gebied van linnengoed faciliteren wij. Indien gewenst maken we ook de bedden op en zetten we guest supplies klaar.

Belangrijk is dat het linnengoed voldoet aan de kwaliteitseis. Frisse en schone lakens zonder scheuren of vlekken dragen bij aan de gastbeleving in jouw verblijf. Maar we doen meer. Onze medewerkers hebben continu aandacht voor jouw gasten. Vaak zit het in de kleine dingen. Van een vriendelijke begroeting tot een helpende hand.

Duurzame en efficiënte organisatie

Bij grote campings, vakantie- en bungalowparken maken onze medewerkers gebruik van kleine elektrowagentjes. Hago kiest bewust voor een duurzame vervoersoplossing met meerdere containers, zodat wij efficiënt het werk op jouw locatie kunnen organiseren.

Uiteraard stemmen we alles op elkaar af en maken we samen duidelijke logistieke afspraken. Additioneel kunnen wij ook het voorraadbeheer doen, waarbij onze schoonmakers proactief signaleren of andere facilitaire werkzaamheden op zich nemen. Voor jou een extra last, voor ons een extra taak.

Met het reinigen van linnengoed door Hago:

  • word je ontzorgd in het reinigen van linnengoed en het logistieke wasproces
  • heb je linnengoed zonder scheuren of vlekken dat voldoet aan de kwaliteitseis
  • werk je aan een optimale beleving voor jouw gasten
  • kies je voor een duurzame vervoersoplossing en efficiënte werkorganisatie
  • kun je voorraadbeheer uitbesteden, waardoor je zelf tijd en moeite bespaart
Meer extra services:
Schoonmaakdiensten op maat voor
Events Events Schoonmaak Vloeren Pose Events
Hospitality Hospitality Hospitality
Industrie Industrie Industrie
Kantoren Kantoren Kantoren
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Recreatie Hago Recreatie - Widget Recreatie
Contact
Interesse in reinigen van linnengoed?

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Neem contact op
Contact met Hago - Algemeen
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland