Aanvullende service

Opleveringsschoonmaak

Bij de nieuw- of verbouw van jouw pand(en) is Hago de juiste partner voor de opleveringsschoonmaak. Dit kan zelfs nog in combinatie met bouwschoonmaak, handyman services en ondersteuning bij het in- en uitruimen van werkplekken. Als opdrachtgever wil je het liefst met één partij schakelen. Een partij met korte lijnen die ontzorgt. Hago kan dat voor jou zijn.

Schoonmaak Onderwijs Toiletgroepen Dweilen

Bouwschoonmaak

Tijdens een verbouwing wil je zo snel mogelijk jouw nieuwe locatie inrichten. Maar eerst verzorgen wij de bouwschoonmaak. Denk aan het verwijderen van verfresten, cementsluier en grofvuil. Voordat de interieurbouwer komt, hebben wij het grovere stof- en schoonmaakwerk al gedaan. Krijg je nieuw tapijt? Dan maken wij de vloer geschikt. Worden de meubels geplaatst? Wij doen nog een naloopronde. Hago beweegt flexibel in jouw (bouw)planning mee.

Een duidelijke planning helpt ons om goed zicht te houden op het (ver)bouwproces. We willen de momenten van oplevering kennen, zodat wij ons werk daarop kunnen aanpassen. Vanuit ons team mag je flexibiliteit verwachten, omdat een verbouwing nooit helemaal loopt zoals vooraf gepland. En gelden er bepaalde protocollen op jouw bouwlocatie, dan conformeren wij ons aan veilig werken.

Opleveringsschoonmaak

Bij opleveringsschoonmaak maken we de vloeren en oppervlakten schoon en stofvrij. Vooraf gaan wij graag met jouw aannemer in overleg. Dit helpt ons om een gericht advies te geven om slimmer en kostenbewuster te werken. Het oplevermoment bewaken wij continu, want we willen altijd op tijd klaar zijn. Op deze afstemming en coördinatie houden we zelf de regie.

Voor ons is het heel gebruikelijk om dit soort werkzaamheden, naast reguliere schoonmaak, op te pakken. Onze medewerkers zijn bekend met jouw locatie, kennen de gebruikers en weten op welke momenten ze kunnen schoonmaken. Daardoor kan jouw gebruikelijke proces ongestoord doorgaan. Een zekerheid als je ook de opleveringsschoonmaak bij Hago neerlegt.

Met opleveringsschoonmaak door Hago:

  • kun je bouwschoonmaak, opleveringsschoonmaak en handyman services combineren
  • schakel je met één partij die bekend is met o.a. de locatie en het werkprogramma
  • kies je voor flexibele medewerkers, die initiatief nemen en betrouwbaar zijn
  • ben je zeker dat de schoonmaak volgens de veiligheidsrichtlijnen gebeurt
  • krijg je een gericht advies om slimmer en bewuster te werken, om dubbele kosten te voorkomen
Meer extra services:
Schoonmaakdiensten op maat voor
Events Events Schoonmaak Vloeren Pose Events
Hospitality Hospitality Hospitality
Industrie Industrie Industrie
Kantoren Kantoren Kantoren
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Recreatie Hago Recreatie - Widget Recreatie
Contact
Interesse in opleveringsschoonmaak?

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Neem contact op
Contact met Hago - Algemeen
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland