Aanvullende service

Koffieautomaten reinigen

Naast onze standaard schoonmaakdienst, bieden wij aanvullende services waaronder het reinigen van koffieautomaten. Dagelijks zorgen onze mensen dat alle koffieautomaten op jouw locatie bijgevuld en schoon zijn. Ook doen we tijdig onderhoud. Zo kunnen medewerkers, bezoekers, klanten en leerlingen genieten van verse koffie uit een schone, gereinigde machine.

Kantoorschoonmaak Pantry Smile

Storingen voorkomen

Om ons werk goed te kunnen doen, is het belangrijk dat we weten hoeveel koffiemachines er op jouw locatie zijn, op welke plekken ze staan en hoe intensief ze gebruikt worden. We kijken per ruimte hoe vaak een koffieautomaat bijgevuld moet worden, zodat er nergens een tekort is. Het enige wat wij nodig hebben is toegang tot de voorraad, zoals koffiebonen, suiker en melk.

Dagelijkse reiniging, onderhoud en eerstelijnsstoringen voeren wij zelf uit. Medewerkers leiden we op, zodat ze de machines op de juiste manier bijvullen en reinigen. Door dagelijks onderhoud te doen, kunnen we (kleine) storingen vaak voorkomen. Uiteraard houden we ons aan de instructies van jouw koffieleverancier.

Duurzame aanpak

Veel koffiebedrijven bieden full operating aan. Maar ook zij hebben steeds meer moeite met het vinden van personeel. Onze medewerkers zijn al in jouw pand aanwezig. Zij kunnen het reinigen van koffieautomaten eenvoudig aan hun schoonmaakroute toevoegen. Dat is niet alleen goedkoper, maar werkt ook efficiënter. Én het is duurzamer. Een operator hoeft namelijk niet speciaal naar jouw locatie te komen.

Met koffieautomaten reinigen door Hago:

  • ga je goedkoper, efficiënter én duurzamer te werk
  • heb je zelf geen omkijken meer naar de koffiemachines
  • weet je zeker dat alle koffieautomaten in het gebouw op tijd zijn bijgevuld
  • voorkom je kleine storingen door dagelijkse reiniging en onderhoud
  • kun je alle gebouwgebruikers voorzien van lekkere, verse koffie
Meer extra services:
Schoonmaakdiensten op maat voor
Events Events Schoonmaak Vloeren Pose Events
Hospitality Hospitality Hospitality
Industrie Industrie Industrie
Kantoren Kantoren Kantoren
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Recreatie Hago Recreatie - Widget Recreatie
Contact
Interesse in koffieautomaten reinigen?

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Neem contact op
Contact met Hago - Algemeen
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland