Aanvullende service

Interne verhuisservice

Met onze interne verhuisservice helpen wij jouw afdeling met het verhuizen van de ene naar de andere verdieping. Alles wat een verhuizer doet, kunnen wij ook. We pakken in en pakken weer uit. We breken af en bouwen weer op. Maar we zorgen er ook voor dat werkplekken weer in orde zijn en schoon opgeleverd worden. En dat doen we op een moment dat het jou past.

Kantoorschoonmaak Taakverbreding Ladder

Slim combineren van diensten

In combinatie met onze reguliere schoonmaakprogramma en handyman services, is Hago de ideale partij voor jouw interne verhuizing. Wij zijn bekend met het pand en de mensen die er werken. Bovendien hoef je niet op zoek naar een ander bedrijf. Dat scheelt weer tijd.

Samen met je gesprekspartner bij Hago maak je heldere afspraken. Jij vertelt ons wanneer we terecht kunnen, waar de spullen heen moeten én wanneer je de nieuwe ruimte in gebruik wil nemen. Wij zorgen voor voldoende mensen en stevig verhuismateriaal, zoals dozen en dekens.

Ergonomisch en verantwoord verhuizen

Tillen en sjouwen kan iedereen, maar het (de)monteren van bureaus en kasten is vaak wat complexer. Met ons technisch team heb je ook daar geen omkijken meer naar. Medewerkers rusten we uit met klein gereedschap en rollend materiaal. Zoals steekkarretjes om zware objecten te vervoeren. Fysieke belasting willen we namelijk voorkomen. Veiligheid en ergonomie, staat bij onze interne verhuisservice voorop.

Werk je met Hago als verhuispartner, dan kun je erop vertrouwen dat alles goed en tijdig geregeld is. En loopt een deadline uit, bijvoorbeeld door een verbouwing, dan passen we onze planning daarop aan. Wij zijn flexibel en communicatief sterk. Op ons kun je bouwen.

Met de interne verhuisservice door Hago:

  • laat je de interne verhuizing regelen door een flexibele en betrouwbare partij
  • kun je zeker zijn dat alle werkplekken compleet en netjes opgeleverd worden
  • hoef je zelf niet op zoek te gaan naar geschikte mensen, middelen en materialen
  • word alles in-house voor je geregeld in overleg met jouw contactpersoon bij Hago
  • weet je dat het werk op een ergonomische en verantwoorde manier gebeurt
Meer extra services:
Schoonmaakdiensten op maat voor
Events Events Schoonmaak Vloeren Pose Events
Hospitality Hospitality Hospitality
Industrie Industrie Industrie
Kantoren Kantoren Kantoren
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Recreatie Hago Recreatie - Widget Recreatie
Contact
Interesse in verhuisservice?

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Neem contact op
Contact met Hago - Algemeen
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland