Aanvullende service

ICT-reiniging

Beeldschermen, toetsenborden en computermuizen: verschillende flexwerkers in jouw gebouw maken er dagelijks gebruik van. Dit maakt kantoorapparatuur een bron van bacteriën. Bij ICT-reiniging krijgen alle werkplekken een uitgebreide opfrisbeurt. Door stof en vuil professioneel te laten verwijderen, zorg je voor een schone, veilige en gezonde omgeving waar jouw medewerkers met plezier kunnen werken.

Kantoorschoonmaak Algemeen Bureau Afnemen

Professionele reiniging

Technologie... we kunnen er niet meer zonder. Iedereen gaat ervan uit dat systemen eindeloos blijven functioneren, maar dat is helaas niet het geval. Hoe intensiever kantoorapparatuur gebruikt wordt, hoe sneller het vervuild raakt. En dat is niet goed voor de hygiëne.

Kantoorgebouwen beschikken steeds meer over flexwerkplekken, waar veel mensen komen en gaan. Stof, vuil en kruimels blijven achter in toetsenborden. Bacteriën verspreiden zich op telefoons, beeldschermen, printers en computermuizen. Kortom, professionele ICT-reiniging is periodiek echt nodig.

Hygiënische (flex)werkplekken

Iedere dag reinigen onze medewerkers alle gebruikte bureaus. Afhankelijk van de drukte en de hoeveelheid flexwerkplekken in jouw kantoorpand, adviseren wij om minimaal twee keer per jaar een professionele ICT-reiniging te laten doen. Zo ben je niet alleen zeker van frisse en schone werkplekken, maar zorg je ook voor een hygiënische en veilige werkplek voor je medewerkers.

Omdat de reinging van kantoorapparatuur specialistisch werk is en verder gaat dan een simpele schoonmaakbeurt, schakelen wij hiervoor een van onze specialistische partners in.

Met ICT-reiniging door Hago:

  • beperk je vervelende storingen aan kantoorapparatuur
  • kun je de levensduur van technische apparaten verlengen
  • krijg je professioneel advies van onze gespecialiseerde partner
  • zorg je voor representatieve, schone en veilige werkplekken
  • draag je bij aan een gezonde werkomgeving voor je medewerkers
Meer aanvullende diensten
Schoonmaakdiensten op maat voor
Events Events Schoonmaak Vloeren Pose Events
Hospitality Hospitality Hospitality
Industrie Industrie Industrie
Kantoren Kantoren Kantoren
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Recreatie Hago Recreatie - Widget Recreatie
Contact
Interesse in ICT reiniging?

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Neem contact op
Contact met Hago - Algemeen
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland