Aanvullende service

Handyman services

Geen tijd om steeds zelf achter technische gebreken of facilitaire zaken aan te gaan? Daar hebben wij een oplossing voor: een handyman die proactief signaleert. Precies dat is het grote voordeel van handyman services op jouw locatie. Of het nu gaat om een kapot lampje, een storing in de printer of een losse deurklink: onze handyman lost het voor je op. Zo snel mogelijk.

Van repareren tot verhuizen

Voor een groot deel houdt onze handyman zich bezig met het repareren van kleine defecten in jouw gebouw. Denk aan kapotte voorwerpen of storingen aan apparaten. De rest van de tijd kan hij je ondersteunen bij andere werkzaamheden, zoals het (de)monteren van bureaus, het inrichten van werkplekken en het meesjouwen bij interne verhuizingen.

Jij vertelt wat je wilt, wij zoeken een geschikte medewerker. Iemand met technische kennis, die wij volledig opleiden om dit werk te gaan doen. Op die manier hoef jij niemand aan te nemen, aan te sturen of te vervangen. Hago pakt die rol op zich. Voortdurend zijn we bezig met het werven, opleiden en trainen van nieuwe medewerkers.

Allround handyman in-house

Onze handyman services richten zich op vooral op kleine technische werkzaamheden binnen jouw pand. Maar het grootste voordeel van een in-house handyman is zijn multi-inzetbaarheid. Van technische klusjes tot spullen verhuizen en ondersteuning in schoonmaak: alles kan.

Vooral op de grotere locaties of in een bepaalde regio met meerdere panden brengt een handyman gemak en flexibiliteit. Wij zorgen voor de juiste opleiding en uitrusting. Ook maken we samen duidelijke afspraken over de verwachtingen, reactietijden en overige belangrijke zaken.

Met handyman services door Hago:

  • heb je geen omkijken meer naar technische zaken in jouw pand
  • hoef je gebreken of andere storingen niet meer zelf op te lossen
  • kun je rekenen op een goed opgeleide medewerker met technische skills
  • ervaar je veel gemak en flexibiliteit op de grotere locaties of in meerdere panden
  • heb je een extra paar ogen en oren in je gebouw die proactief signaleren
Meer extra services:
Schoonmaakdiensten op maat voor
Events Events Schoonmaak Vloeren Pose Events
Hospitality Hospitality Hospitality
Industrie Industrie Industrie
Kantoren Kantoren Kantoren
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Recreatie Hago Recreatie - Widget Recreatie
Contact
Interesse in handyman services?

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Neem contact op
Contact met Hago - Algemeen
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland