Aanvullende service

Dieptereiniging sanitair

Iedere organisatie wil dat medewerkers, gasten en overige bezoekers kunnen rekenen op schoon en fris sanitair. Met ons vaste werkprogramma zorgen we daar al voor. Maar van tijd tot tijd is een grondige dieptereiniging sanitair hard nodig. Vuil, zeepresten en bacteriën kruipen in de voegen van vloeren en wanden, waardoor op termijn nare geur- en schimmelproblemen kunnen ontstaan. En dat wil je uiteraard voorkomen.

Schoonmaak Onderwijs Toiletgroepen Dweilen

Langdurig schoon en fris sanitair

Bij dieptereiniging sanitair maakt onze specialistische reinigingstechniek en -intensiteit het verschil. We reinigen dieper en gebruiken zwaardere middelen. Zo halen we niet alleen het oppervlakkige vuil weg, maar ook de laag eronder. Die laag zorgt in veel gevallen voor geuroverlast en schimmelproblematiek. Reguliere schoonmaak schiet dan echt tekort.

Naast het hygiënisch schoonmaken van toiletten, urinoirs, wastafels en armaturen gebruiken we een schuimreiniger en machinale reiniging voor de wanden en vloeren. Ook dieptereiniging met stoom behoort tot de mogelijkheden.

Optimaal hygiëne-advies

De frequentie van dieptereiniging sanitair bepalen we graag samen met jou. Daarbij geven we een optimaal hygiëne-advies passend bij de soort ruimte, aanwezige elementen, gebruiksintensiteit en beschikbaar budget. Hoe intensiever een sanitaire ruimte gebruikt wordt, hoe vaker een dieptereiniging nodig is. Laat dat maar aan ons specialistisch team over.

Kleine reparaties, zoals het vervangen van kraanleertjes, het ontstoppen van afvoerleidingen en het vernieuwen van kitranden zijn geen enkel probleem. Mocht extra ondersteuning nodig zijn, dan schakelen wij zelf een van onze gerenommeerde partners in.

Met dieptereiniging sanitair door Hago:

  • heb je één partij die ook het reguliere werkprogramma kent
  • werk je in het verlengde van, waardoor je geen overbodige werkzaamheden uitvoert
  • krijg je professioneel reinigingsadvies voor efficiënte schoonmaak, met de juiste frequenties
  • haal je specialistische kennis in huis, want dit doe je er niet even bij
  • heb je genoeg capaciteit om ook grotere, complexere opdrachten aan te kunnen
Meer aanvullende diensten
Schoonmaakdiensten op maat voor
Events Events Schoonmaak Vloeren Pose Events
Hospitality Hospitality Hospitality
Industrie Industrie Industrie
Kantoren Kantoren Kantoren
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Recreatie Hago Recreatie - Widget Recreatie
Contact
Interesse in dieptereiniging sanitair?

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Contact
Contact met Hago - Algemeen
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland