Aanvullende service

Dieptereiniging keukens

In de food industrie is hygiëne een van de belangrijkste vereisten. Logisch, want de kans op besmetting wil je natuurlijk minimaliseren. Een schone, steriele keuken voorkomt ongewenste vet- en vuilophopingen. Toch verspreiden bacteriën zich veelvuldig op tegelwanden, in afzuigsystemen en achter keukenapparatuur. Met dieptereiniging keukens pakken wij alles van top tot teen aan.

High Care Bbio Bozena Aankleden (1)

Een optimale hygiëne

Een dieptereiniging in de keuken gaat veel verder dan dagelijkse schoonmaak. Kitnaden en werkbladen halen we los en waar mogelijk pakken we apparatuur weg. We reinigen het luchtkanaal van afzuigkappen, halen aanslagen uit ovens en verwijderen kalk.

Door minimaal één keer per jaar een dieptereiniging uit te voeren, heb je langer profijt van je keuken en apparatuur. Daarnaast is het belangrijk voor een optimale hygiëne, zodat jouw medewerkers hun werk goed kunnen doen. Maar het draagt ook bij aan het voorkomen van uitval, besmettingen en brandgevaar.

In-house specialisten

Voordat wij aan de slag kunnen met de dieptereiniging, is het belangrijk dat de keuken leeg en buiten gebruik is. Samen maken we afspraken over de frequentie en verwachtingen. Onze specialisten werken volgens de HACCP-normering en doen achteraf een inspectie op kwaliteit. Hiermee garanderen wij een 100% hygiënisch resultaat.

De dieptereiniging van keukens gebeurt bij Hago volledig in eigen beheer. Wij leiden onze mensen op en rusten hen uit met goede middelen en materialen. In slechts enkele uren is jouw keuken weer als nieuw!

Met dieptereiniging keukens door Hago:

  • haal je specialistische kennis in huis, want dit doe je er niet even bij
  • word je volledig ontzorgd op het gebied van mensen, middelen en materialen
  • verlaag je de kans op een besmetting in de keuken
  • verleng je de levensduur van de keuken en apparatuur
  • garandeer je een gezonde werkomgeving voor jouw medewerkers
Meer aanvullende diensten
Schoonmaakdiensten op maat voor
Events Events Schoonmaak Vloeren Pose Events
Hospitality Hospitality Hospitality
Industrie Industrie Industrie
Kantoren Kantoren Kantoren
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Recreatie Hago Recreatie - Widget Recreatie
Contact
Interesse in dieptereiniging keukens?

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Neem contact op
Contact met Hago - Algemeen
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland