Vebego wint Familiebedrijven Award 2022
Data Driven Facilitymanagement

Met Smart Hygiene brengt Hago Next je facilitymanagement naar een hoger niveau. Op basis van data, afkomstig van sensoren, zien wij precies waar ons werk ligt. Bovendien maakt data- en sensortechnologie schoonmaak duurzaam, betekenisvol en winstgevend. We richten onze dienstverlening namelijk zo efficiënt en doelgericht mogelijk voor je in. Met behoud van maximale kwaliteit en gastvrijheid natuurlijk. Zo halen we het beste uit ons personeel, én uit dat van jou.

Hagonext 42
Waarom Smart Hygiene?

Een gezonde omgeving, betere prestaties en hogere klanttevredenheid. Daar zorgt Smart Hygiene onder andere voor. Bij zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers. Schoonmakers houden meer tijd over voor zaken die er ook toe doen. Uren die je goed kunt gebruiken. Denk aan extra schoonmaaktaken, maar bijvoorbeeld ook aan taakintegratie waarbij ze andere facilitaire diensten op zich nemen. Daarom zeggen we: Smarten up your building, met Hago Next. Samen richten we onze dienstverlening zo in dat we facilitymanagement slim, duurzaam en belevingsgericht maken.

  • Meer winst
    Richt schoonmaaktijd zo efficiënt mogelijk in.
  • Beste resultaat
    Haal het maximale uit datagedreven schoonmaak.
  • Hoge klant- en medewerkerstevredenheid
    Voeg (extern en intern) zichtbaar waarde toe.
  • Verbeterde prestaties
    Creëer meer tijd voor overige schoonmaaktaken.
  • Snelle implementatie
    Manage alle tools in één gebruiksvriendelijk platform.
Smart Hygiene in de praktijk

Wij zorgen voor een schone en veilige (werk)omgeving waarin jouw mensen zich prettig voelen. Samen zetten we de volgende stap in resultaatgericht werken. Dat doen we met behulp van Smart Hygiene: een totaaloplossing die bestaat uit verschillende data gedreven, facilitaire innovaties. Deze onderstrepen het belang van schoonmaak en maken de meerwaarde ervan inzichtelijk.

Vraag een demo aan
Business case

Smart Hygiene van implementatie tot impact

Stel je voor dat het gebouw waar jij werkt gezond, gastvrij, flexibel in gebruik en bovendien duurzaam is. Waar ruimtes en sanitair altijd fris en schoon zijn. Waar leveranciers hun diensten op elkaar afstemmen. Waar facilitair management de slimme spil is in een smart building, een gebouw dat iets doet met de mensen die er verblijven. Toekomstmuziek? Zeker niet. Binnen 8 weken hebben we het concept voor je in werking: Smart  Hygiene.

Download de business case
13 Flyer Mockup
Contact
Samenwerken met Hago?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Naar hoe Hago je kan helpen aan de omgeving waarin jij optimale resultaten behaalt. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Contact
Harm van Vlijmen - contact
Veelgestelde vragen
Vragen over Smart Hygiene?

Onze webinars maakten kijkers benieuwd naar nog meer feitelijke informatie. We hebben alle vragen verzameld en de antwoorden in een duidelijk overzicht gezet.

Bekijk de veelgestelde vragen
blog
Harder rennen kan niet meer

Smart Hygiene is ontstaan vanuit de bredere facilitaire vraag richting de schoonmaakexpert. De werkdruk en het ziekteverzuim zoals die bestonden, gaven geen ruimte voor die vraag. Slimmer schoonmaken is beter voor onze medewerkers. Ze lopen de juiste kant op en maken schoon wat is gebruikt.

Sensoren sturen data naar de tablet op de werkwagen van Hago’s schoonmaakexpert. De plattegrond op die tablet geeft de medewerker inzicht in waar hij moet zijn. Weten dat je het verschil maakt, maakt werk betekenisvoller. Meer tijd overhouden voor taakdifferentiatie ook. Meer verscheidenheid in taken zorgt voor een minder eenzijdige fysieke belasting en daarmee voor vitalere medewerkers. Al die dingen samen maken van Smart Hygiene echt slimmer werken.

Meer lezen
Hagonext 38
Onze aanpak
Kwaliteit Aanpak Kwaliteit Widget Kwaliteit
Vooruitstrevend Aanpak Vooruitstrevend Widget Vooruitstrevend
Betrokken Aanpak Betrokken Widget Betrokken
Planmatig Aanpak Planmatig Widget Planmatig
Partnerschap Aanpak Partnerschap Widget Partnerschap
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland