FAQ
Vragen over cleanroom schoonmaak

We merken dat veel bedrijven uit de halfgeleider/hightech/semiconductor industrie en farmaceutische industrie op zoek zijn naar feitelijke informatie. Daarom hebben we de veelgestelde vragen over cleanroom schoonmaak verzameld en beantwoord.

High Care Bbio Samet Closeup
Wat is jullie ervaring in de cleanroommarkt?

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in cleanroom schoonmaak bij opdrachtgevers als ASML, RIVM, DSM en MSD. Onze bedrijven in Nederland, België en Zwitserland zitten vol expertise als het gaat om schoonmaak van ultragevoelige ruimtes, zoals cleanrooms, laboratoria en productieruimtes. We bundelen alle expertise van onze verschillende Vebego-bedrijven, waardoor we passende oplossingen bieden en continu kunnen verbeteren.

Voor welke subsegmenten is cleanroomreiniging beschikbaar?

Cleanroomreiniging is er voor de farmaceutische industrie, High Tech industrie, medical devices en biotech industrie.

Hoe weet ik dat ik het beste team van mensen krijg?

De complexiteit en specifieke behoeften van cleanroom schoonmaak vraagt om een unieke benadering. Wij hebben daarom specialistische expertise op elk niveau geborgd in onze organisatie. Van innovatie tot performance management en van operationeel tot strategisch niveau.

Daarnaast is ons personeelsbeleid gefocust op vakmanschap en gedreven en duurzaam inzetbare medewerkers. Wij meten en sturen op betekenisvol en passend werk, vitaliteit en ontwikkeling. Een cleanroom competentiescan bepaalt samen met de individuele behoeften van de medewerker het continu proces van instroom, opleiding en doorgroei. Dit geldt voor zowel onze vaste als flexibele medewerkers. Zo borgen we een stabiele bezetting van de beste mensen.

Hoe wordt het schoonmaakprogramma optimaal ingericht?

Wij valideren en optimaliseren het effect van het schoonmaakprogramma op de reinheid, zowel door het meten van contaminatie in cleanrooms als in onze eigen testomgeving. Zo weten we welke methodes, middelen en materialen de meest optimale performance-kosten-risico verhouding bieden voor een cleanroom.

Wat kan ik verwachten van de samenwerking en de implementatie?

De samenwerking is altijd maatwerk: onze dienstverlening moet aansluiten op jouw primaire proces, identiteit en doelstellingen. Uit ervaring weten we dat hoe langer de samenwerking duurt, hoe beter we jouw organisatie, doelstellingen en core business leren kennen en hoe beter we daarop kunnen aansluiten. Samen bepalen we de doelstellingen en stip op de horizon. We laten zien dat je ons kunt vertrouwen door transparante en voortdurende communicatie én door resultaten zichtbaar te maken. We zetten diverse meetinstrumenten in en kunnen door deze inzichten en onze expertise proactief met jou meedenken.

Hoe zorgen jullie dat ik altijd voldoe aan de kwaliteitsnormen?

Daar zorgen we voor door metingen van (stof)deeltjes, (digitale) registratie van werkzaamheden en opleidingen en het continu ontwikkelen en verrijken van expertise.

Hoe zorgen jullie dat jullie blijven aansluiten op mijn primaire proces?

Door de samenwerking te borgen in een duidelijke governance-structuur op alle niveaus. Ook dat is maatwerk. Wij vinden het daarin belangrijk dat we, naast de reguliere overleggen, ook structureel contact borgen met jouw businesspartners, productie, project/programmamanagers en/of kwaliteitsafdelingen. Zo kunnen we tijdig inspelen op en meedenken in veranderingen die impact hebben op het schoonmaakproces.

Contact
Samenwerken met Hago?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Naar hoe Hago je kan helpen met het schoonmaken van cleanrooms of labs waarin jij optimale resultaten behaalt. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Neem contact op Verbind via LinkedIn
Maikel Brekelmans Gespiegeld