Cleanroom schoonmaak
High Tech industrie

Cleanrooms in de High Tech industrie worden gebruikt bij de fabricage van semiconductors, ook wel halfgeleiders genoemd. In deze ruimtes zijn voornamelijk stofdeeltjes, vaak niet zichtbaar met het blote oog, een risico voor jouw eindproduct. Wij zijn in staat om dit risico te minimaliseren en jouw eindproduct zo goed mogelijk te beschermen tegen contaminatie. Cleanroomreiniging is altijd maatwerk en moet je zorgeloos kunnen uitbesteden aan een specialistisch bedrijf. Mensen met kennis, ervaring en de juiste middelen en materialen. Hago zorgt daarvoor.

Shutterstock 1899127057
Een schone toekomst begint bij Hago
  • Altijd doorlopend productieproces
  • Zichtbaar resultaat
  • Juiste kennis & kunde
  • Getrainde medewerkers
  • Goede middelen en materialen
  • Duurzaam partnerschap

Cleanroom classificatie: ISO

In de High Tech industrie worden cleanrooms geclassificeerd vanuit de ISO-normering. Deze classificatie gaat van ISO 1 tot en met ISO 9. Uiteraard voldoen wij aan iedere norm.

Hago als dé expert

Hago heeft de kennis en expertise in huis om jouw gesprekspartner te zijn, nu én later. Samen bepalen we de beste schoonmaakmethodiek voor de reiniging van jouw cleanrooms, leggen we protocollen vast en maken we duidelijke afspraken. Maar we kijken ook verder. Processen binnen de High Tech industrie ontwikkelen zich snel. Het is belangrijk om mee te bewegen. Hago neemt het voortouw, pakt die adviesrol en borgt de kwaliteit binnen jouw cleanrooms. Zo bouwen we samen aan een schone toekomst.

vlog

Verbeteren begint bij weten wanneer een cleanroom écht schoon is. Niet vanuit onderbuikgevoel, maar op basis van harde feiten.

Download
Visiemagazine: Zonder schoonmaak, geen productie

Is jouw cleanroom 2023 proof? 

Experts vanuit verschillende disciplines komen aan het woord. Ze zijn het eens over de toegevoegde waarde: Cleanroomreiniging is enorm verantwoordelijk werk. De belangen zijn groot en als er niet volgens procedure wordt gereinigd zijn de consequenties niet te overzien.  

In dit visiemagazine lees je ook wat de visie van Hago is op cleanroomschoonmaak en hoe je data succesvol in kunt zetten bij het reinigen van cleanrooms. Daarnaast lees je hoe je een professionele cleanroomschoonmaker wordt en welke trainingen daarbij essentieel zijn. Nieuwsgierig?  

Download het visiemagazine gratis  

Download het visiemagazine
Hago Magazine Mockup
Inschrijven
Op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom cleanroomreiniging?

Ja, ik geef toestemming voor het opslaan en verwerken van mijn gegevens.

Veelgestelde vragen
Vragen over cleanroomreiniging?

Veel bedrijven in de High Tech industrie zijn op zoek naar meer feitelijke informatie. Daarom hebben we de veelgestelde vragen voor je verzameld en beantwoord.

Bekijk de veelgestelde vragen
Contact
Samenwerken met Hago

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Naar hoe Hago je kan helpen met het schoonmaken van cleanrooms of labs waarin jij optimale resultaten behaalt. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Neem contact op Verbind via LinkedIn
Maikel Brekelmans Gespiegeld
Hago Locaties

Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland