Vebego wint Familiebedrijven Award 2022
Cleanroom schoonmaak
Farmaceutische industrie

Cleanrooms zijn belangrijke ruimtes binnen de farmaceutische industrie. In deze steriele omgevingen vormen stofdeeltjes en micro-organismen, zoals bacteriën en schimmels, de contaminatie (vervuiling). Die contaminatie is een groot risico voor jouw productieproces of eindproduct. Een risico dat wij minimaliseren. Cleanroomreiniging is altijd maatwerk en moet je zorgeloos kunnen uitbesteden aan een specialistisch bedrijf. Mensen met kennis (ISO 1-9 en GMP-eisen), ervaring en de juiste middelen en materialen. Hago zorgt daarvoor.

High Care Bbio Samet Pak Aantrekken2
Een schone toekomst begint bij Hago
  • Zichtbaar resultaat
  • Minimaal risico op verstoring
  • Juiste kennis & kunde
  • Getrainde medewerkers
  • Goede middelen en materialen
  • Duurzaam partnerschap

Cleanroom classificatie: ISO & GMP

In de farmaceutische industrie worden cleanrooms geclassificeerd vanuit de ISO-normering. Deze classificatie gaat van ISO 1 (minst toegestane deeltjes in aantal en grootte) tot en met ISO 9 (meest toegestane deeltjes in aantal en grootte). Uiteraard voldoen wij aan iedere norm.

GMP is een kwaliteitsborgingssysteem dat staat voor ‘Good Manufacturing Practises’. Volgens de GMP-eisen kan de productie van steriele producten verdeeld worden in vier klassen (graad A/B/C/D). Onze medewerkers kunnen in alle klassen opereren.

Hago als dé expert

Hago heeft de kennis en expertise in huis om jouw gesprekspartner te zijn, nu én later. Samen bepalen we de beste schoonmaakmethodiek voor de reiniging van jouw cleanrooms, leggen we protocollen vast en maken we duidelijke afspraken. Maar we kijken ook verder. Processen binnen de industrie ontwikkelen zich snel. Het is belangrijk om mee te bewegen. Hago neemt het voortouw, pakt die adviesrol en borgt de kwaliteit binnen jouw cleanrooms. Zo bouwen we samen aan een schone toekomst.

In de praktijk
Cleanroomreiniging bij Bilthoven Biologicals
Inschrijven
Op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom cleanroomreiniging?

Ja, ik geef toestemming voor het opslaan en verwerken van mijn gegevens.

Contact
Samenwerken met Hago

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Naar hoe Hago je kan helpen met het schoonmaken van cleanrooms of labs waarin jij optimale resultaten behaalt. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Neem contact op Verbind via LinkedIn
Maikel Brekelmans Gespiegeld
Veelgestelde vragen
Vragen over cleanroomreiniging?

Veel bedrijven in de farmaceutische industrie zijn op zoek naar meer feitelijke informatie. Daarom hebben we de veelgestelde vragen voor je verzameld en beantwoord.

Bekijk de veelgestelde vragen
Hago Locaties

Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland