Onze standaard in schoonmaak
Schoonmaakdiensten
Cleanroom schoonmaak
Reiniging van cleanrooms en labs

Bij cleanroom schoonmaak gaat het erom dat de juiste dingen gebeuren. Op optimale momenten, met minimale verstoring. Die kwaliteit en ervaring brengt Hago.

Vakexpertise, goed opgeleide mensen en geschikte middelen en materialen zijn de onmisbare basis. Wij kijken verder. En willen steeds blijven verbeteren. Om nóg meer in control te zijn. Zo richten we cleanroomreiniging beter en effectiever in. Samen met jou!

Meer over cleanroomreiniging
High Care Bbio Team (2)
Data Driven Facilitymanagement
Smart Hygiene

Met Smart Hygiene brengt Hago Next je facilitymanagement naar een hoger niveau. Op basis van data, afkomstig van sensoren, zien wij precies waar ons werk ligt. Bovendien maakt data- en sensortechnologie schoonmaak duurzaam, betekenisvol en winstgevend.

We richten onze dienstverlening namelijk zo efficiënt en doelgericht mogelijk voor je in. Met behoud van maximale kwaliteit en gastvrijheid natuurlijk. Zo halen we het beste uit ons personeel, én uit dat van jou.

Meer over cleanroomreiniging
Hagonext WP Nr 5
Onze aanpak
Duurzaam Hagonext 36 Duurzaam
Kwaliteit Aanpak Kwaliteit Widget Kwaliteit
Partnerschap Leistert Elektrokar Partnerschap
Vooruitstrevend Aanpak Vooruitstrevend Widget Vooruitstrevend
Contact
Samenwerken met Hago?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Graag gaan we in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Neem contact op
Contact met Hago - Algemeen
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland