Schoon is van de familie Dijkman, die een dagje uit is met de trein. Samen met meer dan 1.000.000 andere reizigers die gebruik maken van de 3.000 treinstellen van NS die in Nederland rondrijden. Daarom verdient elke trein het om goed schoongehouden te worden. De medewerkers van Hago Rail Services begrijpen dat als geen ander. Elke nacht legen ze 525.000 prullenbakken, reinigen ze 1.250 toiletten en verwijderen ze 200.000 kranten. Dat doen ze ook steeds vaker overdag, zodat reizigers zich meer thuis voelen in de trein, hoe ver ze ook van huis zijn.

Hago is er niet alleen voor treinend Nederland, maar voor iedereen. Elke dag zetten duizenden Hago-medewerkers zich graag in om een bijdrage te leveren aan een schoon Nederland. De afgelopen jaren zijn we een steeds belangrijker en zichtbaarder onderdeel geworden van de beleving van iedereen die met onze klanten in contact komt. Zo zijn we uitgegroeid tot het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland. Een schoonmaakbedrijf dat klaar is voor de toekomst en trots is om een rol te spelen in het leven van iedereen. Dat maakt Hago met recht de schoonmakers van Nederland.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Meer weten?

Nieuwsgierig naar wat Hago Rail Services voor jouw organisatie kan betekenen? Kijk op onze website.

Hago Rail Services

Werken bij Hago Rail Services?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Rail Services of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Lees meer
Deel dit artikel: