Schoon is van Emma, die op Schiphol wacht op haar eerste vliegreis. De plek waar haar vakantie gaat beginnen. Net als voor ruim 63 miljoen andere bezoekers die jaarlijks via Schiphol reizen. Een van de vele redenen waarom deze plek het verdient om goed schoongehouden te worden. De medewerkers van Hago Airport Services weten als geen ander dat de wereld van Schiphol meer vraagt dan ‘alleen’ schoonmaak. Verregaande kennis van de dynamiek in deze wereld is essentieel. Dit, in combinatie met de trots en passie voor hun werk, laat bij iedere reiziger of bezoeker van Schiphol een positieve indruk achter.

Hago is er niet alleen voor Schiphol, maar voor iedereen. Elke dag zetten duizenden Hago-medewerkers zich graag in om een bijdrage te leveren aan een schoon Nederland. De afgelopen jaren zijn we een steeds belangrijker en zichtbaarder onderdeel geworden van de beleving van iedereen die met onze klanten in contact komt. Zo zijn we uitgegroeid tot het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland. Een schoonmaakbedrijf dat klaar is voor de toekomst en trots is om een rol te spelen in het leven van iedereen. Dat maakt Hago met recht de schoonmakers van Nederland.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Meer weten?

Nieuwsgierig naar wat Hago Airport Services voor jouw organisatie kan betekenen? Kijk op onze website.

Hago Airport Services

Werken bij Hago Airport Services?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Airport Services of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Lees meer
Deel dit artikel: