Schoon is van Nadine en Leroy, die stiekem snoepen in de collegezaal. Zij rekenen elke dag weer op een schone universiteit. Net als 119.000 andere studenten in het hoger en wetenschappelijk onderwijs, die beter presteren in een schone leeromgeving. Daarom verdient elke onderwijsinstelling het om goed schoongehouden te worden.

Hago is er niet alleen voor scholen en universiteiten, maar voor iedereen. Elke dag zetten duizenden Hago-medewerkers zich graag in om een bijdrage te leveren aan een schoon Nederland. De afgelopen jaren zijn we een steeds belangrijker en zichtbaarder onderdeel geworden van de beleving van iedereen die met onze klanten in contact komt. Zo zijn we uitgegroeid tot het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland. Een schoonmaakbedrijf dat klaar is voor de toekomst en trots is om een rol te spelen in het leven van iedereen. Dat maakt Hago met recht de schoonmakers van Nederland.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Meer weten?

Nieuwsgierig naar wat Hago Onderwijs voor jouw organisatie kan betekenen? Kijk op onze website.

Hago Onderwijs

Werken bij Hago?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij een van de Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Lees meer
Deel dit artikel: