Evenementen

Alles draait om de ontmoeting tussen de artiest en de bezoeker. Om de beleving en de ervaring van dat ene moment. Hago is er voor die momenten. Evenementenschoonmaak is voor ons wendbaar zijn en zorgen voor een gastvrije uitstraling met mensen die daar zelf ook aan bijdragen. We zijn jouw transparante partner die zorgt dat je niet voor verrassingen komt te staat. We maken schoon, maar verzorgen net zo gedreven de op- en afbouw, zaalzettingen of technische dienst. We kennen het klappen van de zweep, maar zijn ook altijd nieuwsgierig om te blijven leren. Hago zorgt dat, op dat ene moment dat de lichten aangaan, jij klaar bent om jouw venue te laten stralen.

Dagrecreatie

Dagelijks genieten grote groepen van dat wat jij tentoonstelt of laat ervaren. Ze vieren hun vrije tijd bij jou en jij wilt er een blijvende mooie herinnering van maken. Die herinnering begint bij een schone omgeving. Bij je ergens lekker en veilig voelen. Daar zorgt Hago voor. Onze ruime ervaring in de leisure branche heeft ons geleerd wat belangrijk is, van het grote plaatje tot de kleinste details. We verzorgen schoonmaak in tal van musea en andere plekken waar mensen komen om te genieten. Met gastvrije medewerkers laten we jou zeker weten dat alle ogen zijn gericht op dat wat jij wilt laten zien of doen.

Hago & Designer Outlet Center Roermond

Het Designer Outlet Center Roermond (DOC Roermond) is met ruim 37.000 m2 en 200 winkels het grootste outlet van Nederland. Het betreft dan ook een omgeving die vraagt om een representatieve, schone en gastvrije uitstraling. Een uitdaging die Hago sinds 1 augustus 2019 is aangegaan!

Verder lezenHousekeeping

Aankomstdag: het moment dat de puntjes op de -i moeten staan. Hago helpt je, met onze housekeeping. We werken nauw samen met jouw team om te zorgen dat je gasten zich welkom voelen. Dat ze alles hebben om zich te kunnen ontspannen tijdens hun verblijf. Hago zorgt voor wendbaarheid, glasheldere communicatie en uiteraard de ‘service with a smile’ van housekeepers die zelf ook alles hebben om uit te blinken. Wij laten jou je gasten verrassen door verwachtingen te overtreffen.

Hebben we jouw interesse gewekt?

Neem dan contact met ons op. We bespreken jouw behoeftes en komen tot een passende dienstverlening.

WHITEPAPER: PARTNERSCHAP

Zoek je een schoonmaakpartner die ook buiten de geijkte paden durft te denken en handelen om jou en jouw klanten te helpen? Dan is dit document interessant voor jou.

Downloaden

Eurovisie Songfestival in Rotterdam Ahoy: ook qua schoonmaak Champions League niveau

Een evenement van deze grootte geeft Hago de kans om het verschil te maken. Een gesprek met objectleider Rieshie Kanhai en districtsmanager William Koppers, over hoe partnerschap, flexibiliteit en vakmanschap bijdragen aan een feest waar artiesten en bezoekers zich helemaal kunnen laten gaan.

Verder lezen

Hoe gastvrij ben jij?

Wat doet jouw organisatie om je gasten de beleving te geven die ze zich nog lang positief herinneren? Tijd voor een kleine test.

Hoe gastvrij ben jij?

Advies van Mellanie

Iedere locatie is uniek en gastbeleving staat altijd op nummer 1. Flexibiliteit en goede communicatie zijn de belangrijkste ingrediënten voor een langdurig en succesvol partnerschap. Altijd de juiste dingen, op het juiste moment en met de juiste mensen doen. Daarmee maken wij het verschil. Een keer van gedachten wisselen? Ik kom graag bij je langs.

Neem contact met me op

Nieuws

Deel dit artikel: