Een andere aanpak van schoonmaak

Diverse ontwikkelingen vragen om een andere aanpak van schoonmaak. Nieuwe trends geven inzichten om schoonmaak bij te laten dragen aan beleving en resultaat. Van de inzet van big data tot robotisering en van dienstverlening on demand tot OneFM. Hago Next stapt in op die trends en vertaalt ze naar de schoonmaakbranche.

Kantoren

Mensen presteren beter in een schone en frisse werkomgeving. Stoffige vergaderruimtes, vieze vloeren of onhygiënische toiletten dragen daar niet aan bij. Toch zijn het veel voorkomende situaties in kantoorgebouwen. Maar daar heeft Hago Next een effectieve oplossing voor. Door verzamelde data het belangrijkste voorwerk te laten doen, maken we kantoorschoonmaak doelgericht en efficiënt. Met de aandacht voor beleving, de focus op kwaliteit en de toepassing van intelligente tools. En dat op een compleet persoonlijk niveau.

Meer weten

Onderwijs

Hago Next introduceert een vernieuwde manier van schoonmaak in schoolgebouwen en universiteiten: datagedreven schoonmaak, oftewel Smart Hygiene. Slimme data en sensortechnologie die je helpen schoonmaak effectiever in te richten. Zo maken we hygiëne binnen het onderwijs een stuk leuker, voor iedereen. Dat doet iets met je: de student die zich optimaal kan focussen. De directeur die tevreden medewerkers heeft. En de schoonmaker die met plezier zijn/haar werk uitvoert. Een zichtbaar beter resultaat, een topbeleving. Daar doen we het voor.

Meer weten

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Meer weten?

Nieuwsgierig naar wat Hago Next voor jouw organisatie kan betekenen? Kijk op onze website.

Hago Next

Werken bij Hago Next?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Next of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Lees meer
Deel dit artikel: