Schoon is van Mees, die voor het eerst een concert bezoekt. Samen met 15,5 miljoen andere bezoekers van theatervoorstellingen en concerten per jaar. Hago Leisure & Events maakt van ieder bezoek een feestje. Met een vlekkeloze entree, schone zitplaats en fris sanitair. En onze ervaring gaat verder dan het schoonmaken van  evenmentenlocaties. Van entree tot ‘We want more’: parkeer- en garderobebeheer, op- en afbouw podia en tribunes, beveiliging, EHBO… Kom maar op! 

Hago is er niet alleen voor genietend Nederland, maar voor iedereen. Elke dag zetten duizenden Hago-medewerkers zich graag in om een bijdrage te leveren aan een schoon Nederland. De afgelopen jaren zijn we een steeds belangrijker en zichtbaarder onderdeel geworden van de beleving van iedereen die met onze klanten in contact komt. Zo zijn we uitgegroeid tot het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland. Een schoonmaakbedrijf dat klaar is voor de toekomst en trots is om een rol te spelen in het leven van iedereen. Dat maakt Hago met recht de schoonmakers van Nederland.

Koffie?

Hallo, ik ben Mellanie en hoor graag meer over wat er speelt binnen jouw organisatie. Vrijblijvend, tijdens een kop koffie. Of thee.

Stuur een bericht

Werken bij Hago Leisure & Events

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Leisure & Events of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Lees meer
Deel dit artikel: