Schoon is van baby Joep, die voor het eerst een fruithapje proeft. Voor kindjes als Joep is het letterlijk van levensbelang dat veiligheidseisen op het gebied van voedingsmiddelen goed nageleefd worden. Daarom is het juist hier zo belangrijk dat elke millimeter perfect schoongehouden wordt. Met jarenlange ervaring in deze sector begrijpt Hago Food & Industry dat als geen ander. We combineren kennis op het gebied van hygiëne, efficiëntie, productieprocessen en wet- en regelgeving om van begin tot eind verregaand maatwerk te leveren. Letterlijk van de start van de productieband tot het eindproduct in het potje.

Hago is er niet alleen voor consumerend Nederland, maar voor iedereen. Elke dag zetten duizenden Hago-medewerkers zich graag in om een bijdrage te leveren aan een schoon Nederland. De afgelopen jaren zijn we een steeds belangrijker en zichtbaarder onderdeel geworden van de beleving van iedereen die met onze klanten in contact komt. Zo zijn we uitgegroeid tot het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland. Een schoonmaakbedrijf dat klaar is voor de toekomst en trots is om een rol te spelen in het leven van iedereen. Dat maakt Hago met recht de schoonmakers van Nederland.

 

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Meer weten?

Nieuwsgierig naar wat Hago Food & Industry voor jouw organisatie kan betekenen? Kijk op onze website.

Hago Food & Industry

Werken bij Hago Food & Industry

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Food & Industry of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Lees meer
Deel dit artikel: