Hoe blijf jij vitaal?

Hoe doen je collega’s bij Hago dat nou eigenlijk, vitaal blijven? We vroegen mensen uit alle takken van ons bedrijf wat zij doen om in deze tijd gezond, fit en rustig te blijven. Wil jij ook met je collega’s delen hoe jij het doet? Stuur dan jouw tips en foto naar mic@hago.nl onder vermelding van ‘hoe blijf jij vitaal’.

Cherique (27) – Tenderspecialist

Ik probeer 10.000 stappen per dag te zetten, maar dat bleek al gauw erg ambitieus. Mijn tip is dan ook: stel realistische doelen! Ik probeer nu 8.000 stappen per dag te zetten en drie keer in de week te hardlopen. Verder eet ik gezond en heb ik een springtouw gekocht – dat kan namelijk altijd. Mijn sportschool zette onlangs video’s online van korte work-outs die je thuis tussen het werk door kan doen, dat is ook fijn!

Vivian (50) – Tenderspecialist

Iedere ochtend, voordat ik aan het werk ga thuis, wandel ik even naar het park hier vlak bij. Ik neem dan een koffie mee en mijn oortjes voor een relax-muziekje. Ik geniet dan even van de natuur, de stilte en de rust. Helemaal ‘zen’ ben ik vervolgens klaar voor de dag.

Deel dit artikel: