Alpheios deelt kennis over infectiepreventie op nieuwe site

Nieuwsberichten met updates over het coronavirus volgen elkaar op in een duizelingwekkend tempo. In het oog van de storm is er de site van Alpheios, onze zusterorganisatie en leverancier van schoonmaakmiddelen en -materialen. Alpheios coördineert de aanpak en maatregelen bij uitbraken als die van het coronavirus en ziet het benadrukt het belang van informatie en kennis delen. Online, bijvoorbeeld, via een eigen website.

Albert Vegter, specialist infectiepreventie / outbreakmanagement: “De groeiende kennisbehoefte, hulp bij de praktische vertaling van het opgestelde infectiepreventiebeleid en de toenemende schaarste aan deskundige infectiepreventie zijn voor Alpheios redenen om de samenwerking met verschillende organisaties nóg meer op te zoeken. Wij zijn ervan overtuigd dat we, juist door het bouwen van bruggen tussen alle disciplines in de keten van infectiepreventie én het brengen van specialistische kennis, een schone en veilige omgeving wordt garanderen.”

Alpheios heeft een site met een duidelijk zicht op infectiepreventie volgens de richtlijnen van RIVM. Een site vol tips om je optimaal voor te bereiden. Maar ook met een overzicht van de middelen en materialen die je helpen. Hier vind je alle informatie.

Wellicht heb jij ook vragen over virussen en infecties. De site van Alpheios geeft je antwoord. Toch liever contact met Hago? Hier bereik je ons.

Contact

Deel dit artikel: