Onze maatregelen tegen besmetting coronavirus

Om de veiligheid van onze werknemers te borgen en om te voorkomen dat de veiligheid bij opdrachtgevers in het geding komt, besteden we dagelijks extra aandacht aan de volgende zaken:

• We volgen de richtlijnen van het RIVM. We schudden geen handen, houden anderhalve meter afstand van anderen en wassen onze handen meer dan regelmatig • De juiste kleding en handschoenen om onze medewerkers te beschermen.

• De specialistische kennis van zusterbedrijf Alpheios over de juiste middelen en materialen die we moeten gebruiken in een omgeving met besmettingsgevaar

Aanvullende eisen opdrachtgevers

Ook onze opdrachtgevers hebben eigen maatregelen. Het spreekt voor zich dat we daarin meegaan, als het ons werk en onze werknemers niet in gevaar brengt. Een paar voorbeelden van extra maatregelen van opdrachtgevers die wij ook strikt naleven: • Een temperatuurmeting voor alle mensen die een pand binnengaan, inclusief de schoonmaakmedewerkers; • Alleen toegang voor essentiële schoonmaakmedewerkers. Samen houden we mensen zo veilig mogelijk. Natuurlijk hebben we niet alles in de hand, maar we werken wel zo nauw mogelijk samen met onze opdrachtgevers om risico’s tot een minimum te beperken.

Hago is je partner en je partner laat jou niet met lege handen staan. Soms wil je een naslagwerk hebben, of iets om zelf te kunnen delen met je collega’s of werknemers.

Downloads

Wij begrijpen dat onze opdrachtgevers veel vragen hebben. Antwoorden op de meest voorkomende vragen hebben we gebundeld.

Naar de vragen

Wil je meer weten?

Hago is er voor je. Ook in moeilijkere tijden zoals tijdens de coronacrisis. Heb je onze diensten nodig? Wil je ons advies? Laat het ons vooral weten. We geven je de transparantie die je nu meer dan ooit nodig hebt.

Contact
Deel dit artikel: