Cleanroom schoonmaak
Reiniging van cleanrooms en labs

Bij cleanroom schoonmaak gaat het erom dat de juiste dingen gebeuren. Op optimale momenten, met minimale verstoring. Die kwaliteit en ervaring brengt Hago.

Vakexpertise, goed opgeleide mensen en geschikte middelen en materialen zijn de onmisbare basis. Wij kijken verder. En willen steeds blijven verbeteren. Om nóg meer in control te zijn. Zo richten we cleanroomreiniging beter en effectiever in. Samen met jou!

High Care Bbio Team (2)
Een schone toekomst begint bij Hago
 • Marktleider
  Onze ervaring in de halfgeleider/hightech/semiconductor industrie en farmaceutische industrie maakt ons de marktleider in cleanroom schoonmaak.
 • Juiste mensen, middelen en materialen
  Medewerkers leiden we op en rusten we uit om te borgen dat ze leveren wat jouw processen nodig hebben om optimaal te werken.
 • Specialistische aanpak
  We maken op protocollaire wijze schoon en richten ons op jouw behoeftes, zodat we altijd de juiste dingen doen.
 • Kennispartner
  Binnen Vebego werken we samen met zusterbedrijven om onze kennis te bundelen en te delen met verschillende opdrachtgevers.
 • Diverse meetmethoden
  Hago voert pilots uit om, met diverse meetapparatuur, de resultaten van ons werk te kunnen meten en daarop te kunnen sturen.

Kwaliteit

Het borgen van kwaliteit staat centraal. Risico’s op verstoring beperken wij tot een minimum, zodat jouw productieprocessen optimaal blijven doorlopen.

Ervaring

Onze oplossingen hebben we geperfectioneerd door jarenlange ervaring. Al 80 jaar is Hago marktleider in cleanroomreiniging. Niet alleen in Nederland, ook voorbij de landgrenzen.

Vernieuwing

Met behulp van nieuwe meettechnieken krijgen we waardevolle inzichten. Zo kunnen we cleanroom schoonmaak voortdurend verbeteren. En creëren we ruimte voor innovatie.

Hago, dé expert in cleanroomreiniging
Wat wij doen
Cleanroom schoonmaak voor:
Shutterstock 1899127057
Halfgeleider industrie

We maken jouw cleanrooms stofvrij, zodat het risico op vervuiling van het eindproduct minimaal is.

Meer over schoonmaak in de halfgeleider industrie
High Care Bbio Ageta Close Up Bril
Farmaceutische industrie

We verwijderen stofdeeltjes én micro-organismen binnen jouw cleanroom voor optimale performance.

Meer over schoonmaak in de farmaceutische industrie
Een aantal van onze opdrachtgevers:
Blog
Cleanroom schoonmaak verbeteren? Meten is weten!

Verbeteren begint bij weten wanneer een cleanroom écht schoon is. Niet vanuit onderbuikgevoel, maar op basis van harde feiten. Daar is maar één oplossing voor: meten. Iets wat in deze nichemarkt nog nooit eerder werd gedaan. Tot nu.

Verder lezen
High Care Bbio Team1
Veelgestelde vragen
Vragen over cleanroom schoonmaak?

Is jouw bedrijf actief in de halfgeleider/hightech/semiconductor industrie of farmaceutische industrie? Wellicht heb je vragen of zoek je naar bewijslast. Met deze veelgestelde vragen en antwoorden helpen we je op weg.

Bekijk de veelgestelde vragen
Contact
Samenwerken met Hago?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Naar hoe Hago je kan helpen met het schoonmaken van cleanrooms of labs waarin jij optimale resultaten behaalt. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Neem contact op Verbind via LinkedIn
Maikel Brekelmans Gespiegeld
Hago Locaties

Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland