Exclusieve bijeenkomst
Zonder schoonmaak, geen productie

Is jouw cleanroom 2023 proof? 

Cleanroomschoonmaak is een uiterst delicaat vak, een specialisme. En dat weet Hago als geen ander. Klanten met een cleanroom hebben een grote impact op de maatschappij. Ze produceren levensreddende medicijnen, baanbrekende technologieën of doen belangrijk onderzoek. Elk vuiltje in of op het product heeft enorme gevolgen. Ons werk voegt op dit terrein dus echt veel waarde toe. 

Helaas, deze sessie is volgeboekt. Wil je weten wat Hago voor jouw cleanroomschoonmaak kan betekenen? Neem dan contact op met Maikel Brekelmans. Hij praat je graag bij over de laatste stand van zaken.  

Contact opnemen
Hago Cleanroomsessie Header 1500X1500px V1
Cleanroomsessie
Programma

We delen onze kennis graag, maar zijn ook benieuwd naar jouw mening en visie.

Wanneer: 11 oktober 2022 van 09.30 tot 13.00 
Waar: High Tech Campus Eindhoven 

Het programma:  

09.30 – Inloop, en ontvangst
10.00 – Welkom en introductie 
10.15 – Partnership | Katja Barendrecht 
11.00 – Meten is weten | Jan Vaessen 
11.35 – De meest gemaakte fouten | Jans Control 
12.00 – Discussie / Interactie 
12.45 – Samenvatting 
13.00 – Lunch

Shutterstock 1899127057
Meet the experts
Sprekers
Copy Of Nominaties GSA Schoonmakers
Katja Barendrecht, Hago Nederland

Katja is Klantmanager bij Hago en verantwoordelijk voor Nederlands grootste hightechbedrijf uit Veldhoven. Zij vertelt alles over het partnership en hoe je samen kunt innoveren. “In brandschone ruimtes halen we vuil weg dat onzichtbaar is voor het oog. Het is schoonmaken op topniveau. En een topprestatie bereik je nooit alleen. Dat doen we samen, met de cleanroomschoonmakers én de klant.”  

Jan Vaessen Banner
Jan Vaessen, Hago Nederland

Bij Nederlands grootste hightechbedrijf uit Veldhoven voor de halfgeleiderindustrie loopt een uitvoerige pilot die geleid wordt door Jan. Jan is Cleanroom Development Manager bij Hago en wie met hem praat krijgt 101 kansen te horen die datagedreven reiniging biedt. Bijvoorbeeld dat je nog kunt ingrijpen vóór er extra contaminatie ontstaat door veranderende omstandigheden, zoals toegenomen drukte in de cleanroom. Hij deelt hoe deze pilot in zijn werk gaat en licht een tipje van de sluier op van de eerste inzichten.  

Leonieke Cornelissen Banner
Leonieke Cornelissen, Jans Control B.V.

Jans Control B.V. is een trainings- en adviesbureau op het gebied van controlled environments zoals cleanrooms, operatiekamers en laboratoria. En daarmee dé expert op het gebied van cleanroom reiniging. “Een beetje schoon bestaat niet in de cleanroomwereld. Het is verantwoordelijk werk en dat moet met precisie uitgevoerd worden.” Maar dat gaat niet altijd goed. Leonieke Cornelissen van Jans Control deelt dan ook graag de meest gemaakte fouten.   

Locatie
High Tech Campus Eindhoven

We zijn deze ochtend te gast op de High Tech Campus in Eindhoven. Een locatie midden in de branche. Uiteraard is de locatie ook goed bereikbaar. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. 

Openen in Google Maps
High Tech Campus Eindhoven
Dagen
Uur
Minuten
Seconden
High Tech Campus Eindhoven
Op de hoogte blijven
Wil jij het volgende event zéker niet missen?

Meld je dan aan voor onze updates. Wij houden je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, inspiratie, events en meer.

Ja, ik geef toestemming voor het opslaan en verwerken van mijn gegevens.

Download
Visiemagazine: Zonder schoonmaak, geen productie

Is jouw cleanroom 2023 proof? 

Experts vanuit verschillende disciplines komen aan het woord. Ze zijn het eens over de toegevoegde waarde: Cleanroomreiniging is enorm verantwoordelijk werk. De belangen zijn groot en als er niet volgens procedure wordt gereinigd zijn de consequenties niet te overzien.  

In dit visiemagazine lees je ook wat de visie van Hago is op cleanroomschoonmaak en hoe je data succesvol in kunt zetten bij het reinigen van cleanrooms. Daarnaast lees je hoe je een professionele cleanroomschoonmaker wordt en welke trainingen daarbij essentieel zijn. Nieuwsgierig?  

Download het visiemagazine gratis  

Download het visiemagazine
Hago Magazine Mockup
Contact
Samenwerken met Hago

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Naar hoe Hago je kan helpen met het schoonmaken van cleanrooms of labs waarin jij optimale resultaten behaalt. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Neem contact op Verbind via LinkedIn
Maikel Brekelmans Gespiegeld