Kantoorschoonmaak Raam Oppoetsen Deloitte
27-01-2022

Visser & Smit Bouw en Hago: Regionale partners in het noorden

Er gaat niets boven Groningen. Hago biedt schoonmaakdiensten op maat in heel Nederland en dus ook in de meest noordelijke provincie. We hebben er grote en wat kleinere opdrachtgevers die we allemaal met hetzelfde enthousiasme en dezelfde kennis en kunde bedienen met hygiëne. Medewerkers van Visser & Smit Bouw vinden het prettig om steeds dezelfde gezichten te zien. Bij deze organisatie staat persoonlijk contact voorop en hechten ze waarde aan gewoon goed schoon. Precies dat wat Hago’s medewerkers ze geven.

Pia Haan is secretaresse bij Visser & Smit Bouw in de regio Groningen. Naast haar vaste taken is ze het eerste aanspreekpunt voor Katharina, de verantwoordelijke objectleider van Hago. Alles op het gebied van schoonmaak pakken zij samen op. In dit interview vertelt Pia daar meer over.

Waarom hebben jullie voor Hago gekozen?

“Dat eerste gesprek dat we hadden, was heel positief. Ons gevoel zat meteen goed. Ook de prijs is een belangrijke factor natuurlijk. Dat gaf de doorslag om met Hago in zee te gaan. We werken al langere tijd samen en hebben een tijdje terug het contract verlengd voor meerdere jaren.”

“We zijn tevreden hoe Hago met zaken omgaat. Het contact is altijd heel gemakkelijk."

Hoe bevalt deze samenwerking?

“We zijn tevreden hoe Hago met zaken omgaat. Het contact is altijd heel gemakkelijk. Als we iets aangeven op schoonmaakgebied dan zorgen ze dat de schoonmaakmedewerkers het in orde maken. Alles verloopt soepel. De schoonmaak is op constant niveau. Gewoon goed. Daarnaast zijn we meer milieuvriendelijke producten gaan gebruiken, die Hago introduceerde.”

Heeft corona nog iets veranderd?

“In het algemeen komt de schoonmaakmedewerkster hier in de avonduren. Alleen tijdens de eerste coronagolf kwam zij twee keer per dag schoonmaken. Toen hebben we in de ochtend een extra schoonmaakronde ingezet. ‘s Avonds startte ze haar normale werkzaamheden weer op. Toen de eerste piek van de pandemie voorbij was, hebben we dit weer stopgezet. Hago heeft hier een goede rol in gepakt en ons uitstekend begeleid.”

Wat vinden jullie prettig aan zo’n grote schoonmaakorganisatie als Hago?

“We merken niet direct dat Hago een grote organisatie is, omdat de lijntjes kort zijn. Vanuit de vestiging in Groningen hebben we een objectleidster toegewezen gekregen. Dat verloopt verder prima. Ze schakelt snel als iemand ziek is en zorgt dat er vervanging komt. Onze vaste schoonmaakster, Marleen, komt hier al jaren. Ze is echt heel goed, kent het pand door en door. Haar inzet is geweldig. We hebben nergens omkijken naar. En als er iets extra’s moet gebeuren, dan noteer ik dat en pakt ze het op."

Zou je Hago aanbevelen? En waarom?

“Ik zou Hago zeker aanbevelen. We zijn heel tevreden over de kwaliteit van de schoonmaak. Het persoonlijke contact is erg prettig en de lijnen zijn kort om zaken geregeld te krijgen. Door steeds met dezelfde mensen te werken leer je elkaar ook kennen. Dat geeft een vertrouwd gevoel.”

Meer blogs

Nationaal Militair Museum Triple T
Recreatie, Partnerschap

Hago’s militaire schoonmaakoperatie met Triple-T bij Nationaal Militair Museum.

22-02-2019
1 min.
Het Succes Van Uva En Hago In Gesprek Tot Grote Hoogte Reiken
Onderwijs, Partnerschap

Het succes van UvA en Hago: in gesprek tot grote hoogte reiken

12-03-2019
6 min.
Hago - Recreatie - Schoonmaak - schoonmaakmedewerkers van achteren
Recreatie, Partnerschap

Meanwhile in Roermond…

06-08-2019
5 min.