Nationaal Militair Museum Triple T
22-02-2019

Hago’s militaire schoonmaakoperatie met Triple-T bij Nationaal Militair Museum.

HEYDAY en Hago tekenden op 1 november 2014 een overeenkomst voor de schoonmaak in het Nationaal Militair Museum. Een prestigieus en prachtig object, waar Hago al ruim vier jaar vol trots werkt. Vol trots ook met de prachtig vormgegeven Triple-T trolleys van Hago’s zusteronderneming Alpheios. Ze laten Hago’s werk eruitzien als een militaire operatie.

Bijdrage aan beleving

Het Nationaal Militair Museum koos al direct voor Triple-T als trolley voor de schoonmaakmedewerkers. Daar heeft HEYDAY als main contractor geen spijt van. Klantmanager Björn Recken: “Triple-T van Alpheios is een nette trolley, die een goed opgeruimde indruk geeft. In de omgeving waar Hago de wagen gebruikt, mag officieel niet tijdens openingstijden worden schoongemaakt. Door de Triple-T te bestickeren, dragen we juist bij aan de bezoekbeleving. Mede hierdoor was de opdrachtgever, het Nationaal Militair Museum, genegen om schoonmaak ook tijdens openingstijdens toe te staan.”

Selfies

Beleving dus. Precies dat waar Hago voor staat in een omgeving als die van het museum. Dat onze trolley daar een bijdrage aan levert, vinden we fantastisch. Bezoekers van het Nationaal Militair Museum reageren ook positief. “Sommige bezoekers maken zelfs selfies met Alpheios’ trolley. Dat is natuurlijk een erg mooi compliment.” Het getuigt ook van hoe belangrijk de juiste middelen zijn. Een trolley is een essentieel onderdeel van het werk van een schoonmaker.

Bestickeren van urinoirs

“Misschien is het bestickeren van urinoirs met schietschijven wel een mooie volgende stap. Om mensen te helpen mikken. Of schoonmakers in camouflagekleding.” Triple-T maakt duidelijk ook bij HEYDAY’s klantmanager iets los.  Boven alles helpt de wagen Hago om HEYDAY en het Nationaal Militair Museum een positief gevoel te geven over de schoonmaak. En daarmee over de keuze voor Hago als partner in beleving.

Meer blogs

Het Succes Van Uva En Hago In Gesprek Tot Grote Hoogte Reiken
Onderwijs, Partnerschap, Betrokken

Het succes van UvA en Hago: in gesprek tot grote hoogte reiken

12-03-2019
6 min.
Hago - Recreatie - Schoonmaak - schoonmaakmedewerkers van achteren
Recreatie, Partnerschap, Hospitality

Meanwhile in Roermond…

06-08-2019
5 min.
Fietsen Hogeschool Utrecht (1)
Betrokken, Partnerschap, Onderwijs

Hago-medewerkers rijden veilig én stikstofneutraal naar hun werk.

06-01-2020
2 min.