Vooruitstrevend in schoonmaak

Schoonmaakwerk dat te zwaar is, vraagt om een aanpassing. Een opdrachtgever met een probleem, zoekt naar een oplossing. Als vooruitstrevend schoonmaakbedrijf voorzien we in die behoeftes. Hago zet zich in voor een schoner Nederland. Nu én in de toekomst.

Hagonext 36

Hago loopt voorop

Als vooruitstrevend schoonmaakbedrijf zijn we een voorvechter van vooruitgang. Altijd bezig met vernieuwen. Want wat goed is, kan beter. En wat slim lijkt, kan vast nog slimmer. Hago kan en wil niet zomaar tevreden zijn. Daarom werken we voortdurend aan innovaties, samen met onze partners.

Innovaties zijn waardevol als ze een positief effect hebben op de samenleving, resultaten van opdrachtgevers en ons helpen ons doel te bereiken om duurzaam te zijn in alle aspecten: economisch, sociaal en ecologisch.

Met onze innovatieve, duurzame en mensgerichte oplossingen stellen we de norm in de branche.

Onze kijk op innovatie

De wereld verandert continue. Slimme bedrijven gaan met de tijd mee om in de behoeftes van hun doelgroep te blijven voorzien. Daar zijn niet altijd moeilijke technieken of prachtige uitvindingen voor nodig. Hago vindt het vertrekpunt belangrijk. Je hebt namelijk verschillende manieren om tot innovatie te komen.

Je kunt innoveren op product- of procesniveau, maar ook vanuit een behoefte of een gezamenlijke overtuiging. Hago innoveert niet om te innoveren. We maken impact. Vooruitstrevend zijn, betekent voor ons waarde creëren voor onze klanten en oplossingen bieden die goed werken in de echte wereld. Dat is onze manier om, samen met jou, tot succesvolle innovatie te komen.

Blog
Hagonext 9 Mirror
Vooruitstrevend, Kwaliteit

High tech & high touch: een goed huwelijk?

High tech & high touch: een goed huwelijk?
Hogenood Beleving In Kaart Brengen Vooruitstrevend
Vooruitstrevend, Kwaliteit

HogeNood: beleving in kaart brengen.

HogeNood: beleving in kaart brengen.
Contact
Vragen over vooruitstrevend zijn in schoonmaak?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Naar hoe Hago je kan helpen aan de omgeving waarin jij optimale resultaten behaalt. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op. 

Neem contact op
Contact met Hago - Algemeen
Events Events Schoonmaak Vloeren Pose Events
Hospitality Hospitality Hospitality
Industrie Industrie Industrie
Kantoren Kantoren Kantoren
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Recreatie Hago Recreatie - Widget Recreatie
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland