Planmatig werken in schoonmaak

Werken met Hago is weten wat je krijgt. Altijd. Dat begint met een oerdegelijk implementatieplan. En een implementatiemanager die ervoor zorgt dat we de dingen doen, die we samen hebben afgesproken. We werken volgens een vaste aanpak die we periodiek analyseren, meten en verbeteren. Hago geeft je de expertise en ervaring waarop je kunt bouwen.

Kantoorschoonmaak Pantry Algemeen

Opstarten en implementeren

Bij de implementatie van onze schoonmaakdiensten hoort een degelijke en soepele opstart. Daar draagt het opstartteam van Hago zorg voor. Gemaakte afspraken vertalen we naar een stoplichtmodel. Een simpele, maar praktische methode die onze samenwerking richting geeft. We analyseren, voeren uit en monitoren. En verandert er iets, dan stellen we bij. Op die manier zorgen we dat we altijd onze beloftes nakomen.

Onze implementatiemanager coördineert, bewaakt de voortgang en zet acties uit. In een implementatieplanning, die 24/7 online inzichtelijk is, zie je precies wat wij doen én wat jij moet doen. Zo houden we samen de controle. De status van alle acties kun je zien in een online dashboard. Wekelijks hebben we contact, waarbij we voortdurend de implementatieplanning en alle lopende zaken bespreken. Gewoon heel duidelijk, zonder poespas.

Uiteindelijk willen mensen dat je doet wat je belooft. Dat kan alleen als je vooraf een gedegen plan hebt.
Slimme apps
Hago Now

Hago Now is de standaard tool waarmee Hago schoonmaak digitaal organiseert en iedereen in het schoonmaakproces met elkaar verbindt. De app en het bijbehorende dashboard geven het overzicht op controles, meldingen en oplossingen en zicht op relevante contractinformatie. Hago Now is bovendien 24/7 up-to-date en daarmee een belangrijk hulpmiddel in onze planmatige, solide aanpak van schoonmaak.

Hagonext 30
Contact
Vragen over planmatig werken in schoonmaak?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Naar hoe Hago je kan helpen aan de omgeving waarin jij optimale resultaten behaalt. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op. Dank en tot snel!

Neem contact op
Contact met Hago - Algemeen
Events Events Schoonmaak Vloeren Pose Events
Hospitality Hospitality Hospitality
Industrie Industrie Industrie
Kantoren Kantoren Kantoren
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Recreatie Hago Recreatie - Widget Recreatie
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland