Partnerschap in schoonmaak

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Hago vindt het belangrijk dat eenieder in zijn of haar kracht staat. En dat we complementair aan elkaar zijn. Samen als collega’s, maar ook samen met de klant, onze Vebego-zusjes én met andere partners.

Hago - Recreatie - Schoonmaak - schoonmaakmedewerkers van achteren

De basis op orde

Doen wat je belooft, is voor iedereen belangrijk. Een stabiele operatie geeft rust en vertrouwen dat zaken goed zijn geregeld. Schone omgevingen, prettige werkomstandigheden en tevreden medewerkers. Alles loopt gewoon goed. Wij kunnen waarde toevoegen zodra je die basis op orde hebt. Dan kunnen we gaan samen kijken of Hago meer zaken voor jouw organisatie kan faciliteren. Stap voor stap naar het volgende niveau.

We kunnen meer, met onze mensen. En we willen graag meer doen. Van meubels reinigen en vloeren onderhouden tot cartridges vervangen en koffiebonen bijvullen. Extra taken maken ons werk afwisselend en aantrekkelijk. Zo geven we de schoonmaakmedewerker de gelegenheid om de allround facilitair specialist te worden. Dat is ook van waarde voor jou. Samen creëren we betekenisvol werk dat waarde toevoegt.

Wij geloven in de kracht van het collectief om de huidige maatschappelijke uitdagingen het hoofd te bieden.

Hago neemt initiatief 

Ketensamenwerking is een rol die Hago graag op zich neemt. Iets waar we je volledig in kunnen ontzorgen. We nemen het voortouw om samen aan tafel te gaan. Om nieuwe ideeën te delen en elkaar te inspireren. Maar ook om waarde toe te voegen op SDG 17 (partnerschap om doelstellingen te bereiken). Iets wat wij enorm belangrijk vinden.

We brengen uitdagingen van onze opdrachtgevers in kaart. En kijken hoe we daar oplossingen voor kunnen bieden. Dat noemen we: vooruitstrevend samenwerken. We willen onderdeel van jouw organisatie zijn. De details kennen en weten wat er allemaal speelt binnen je bedrijf. Om op niveau te kunnen meedenken en actie te ondernemen. Dan kunnen we ons schoonmaakwerk pas echt efficiënt inrichten.

De impact van Hago bij recreatiepark de Leistert

Vanaf het voorjaar van 2021 is Hago dé nieuwe vaste partner van de Leistert op het gebied van schoonmaak. In deze video vertelt Angelique Joosten, manager marketing & sales van de Leistert wat de impact hiervan is.

Meer over onze samenwerking
Whitepaper

Partnerschap

Heeft jouw organisatie soms ook bergen te verzetten om een hygiënische omgeving te borgen? Zoek je een schoonmaakpartner die ook buiten de geijkte paden durft te denken en handelen om jou en jouw klanten te helpen? Dan is dit document interessant voor jou. Niets is zo sterk als intrinsieke motivatie. Hago daagt je uit om je te laten inspireren door ons verhaal. Met familie verzet je bergen.

Whitepaper Partnerschap
Songfestival Whitepaper
blogs
Partnerschap in de praktijk

Op zoek naar interessante verhalen en concrete voorbeelden?

Lees onze blogs over partnerschap
Specialistenteam Hago
Partnerschap, Kwaliteit, Cleanroomreiniging

Het specialistenteam van Hago

Het specialistenteam van Hago bestaat uit 5 gemotiveerde en ervaren specialisten. De werkzaamheden zijn divers, van schoonmaak en onderhoud van vloeren tot cleanroomoplevering.
Het specialistenteam van Hago
Schoonmaak Onderwijs Kantine Stofwissen Stoelen
Onderwijs, Partnerschap, Duurzaam, Mens

De vier tips voor een succesvolle samenwerking

Communicatie is cruciaal in een samenwerking. Maar wat maakt communicatie ‘goed’ ? En hoe kun je de samenwerking en communicatie verbeteren? Dat hebben we gevraagd aan 53 facilitair managers in het onderwijs.
De vier tips voor een succesvolle samenwerking
NSJ 2022 (All)
Events, Recreatie, Partnerschap

Een kijkje achter de schone schermen bij North Sea Jazz

In het weekend van 8-10 juli stond Ahoy in het teken van het muzikale spektakel North Sea Jazz. Als vaste schoonmaakleverancier van Ahoy, mochten wij ook nu onze handen uit de mouwen steken
Een kijkje achter de schone schermen bij North Sea Jazz
Contact
Vragen over partnerschap in schoonmaak?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Graag gaan we in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Contact
Contact met Hago - Algemeen
Events Events Schoonmaak Vloeren Pose Events
Hospitality Hospitality Hospitality
Industrie Industrie Industrie
Kantoren Kantoren Kantoren
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Recreatie Hago Recreatie - Widget Recreatie
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland