Kwaliteit in schoonmaak

Kwaliteit begint bij de juiste mensen. Mensen, met goede middelen en materialen, die zien wat ze moeten doen. Mensen die oog hebben voor technische kwaliteit, maar ook de totaalbeleving begrijpen. En nét dat stapje extra zetten om verwachtingen te overtreffen.

Hago Industrie - widget

Mensen maken het verschil

Hago is een schoonmaakbedrijf dat zich richt op dat wat schoon voor jou betekent. Dat begint bij de basis: onze beloftes nakomen. Of het nu gaat om schoonmaak met beleving of puur technisch schoon. Uiteindelijk willen we schone, veilige en gezonde omgevingen creëren. Dat doen we met de juiste mensen, middelen en materialen. En omdat we geloven dat onze medewerkers ons belangrijkste kapitaal zijn, investeren we structureel in hun vakkennis en vaardigheden. Met als doel dat ze niet alleen hun werkprogramma volgen, maar meer willen én kunnen betekenen.

Kijken, denken, doen. Dat gaat verder dan schoonmaak. Daarom bieden we ook trainingen over gerelateerde onderwerpen, zoals ergonomie, veiligheid en hospitality. Bijvoorbeeld om onze schoonmakers te leren hoe je handelt bij een incident of zelfverzekerd op een bezoeker afstapt. Kwaliteit zit in de kleine dingen. Een gast de weg wijzen of te woord staan, boven op ons schoonmaakwerk. Daarmee maken we het verschil.

Kwaliteit is de basis van onze aanpak en we streven er altijd naar om het beter te doen dan gisteren.

Kwaliteit managen en borgen

Gemaakte afspraken vertalen we naar het stoplichtmodel. Een simpele, maar praktische methode die onze samenwerking richting geeft. We analyseren, voeren uit en monitoren. En verandert er iets, dan stellen we bij. Zo zorgen we voor een optimale borging van onze kwaliteit.

De kern van het verhaal? Kwaliteit zit in alles wat we doen. Maar ook in alles wat we beschikbaar stellen aan onze mensen. Met goede spullen kunnen zij met een trots en fijn gevoel hun werk doen. Dat draagt allemaal bij aan de kwaliteit die medewerkers voor Hago kunnen leveren.

Downloads
Certificering en keurmerken
Meer weten
Schoonmaak Onderwijs Kantine Vloeren
Blogs
Verhalen uit de praktijk

Op zoek naar interessante verhalen en concrete voorbeelden over kwaliteit in schoonmaak?

Bekijk onze blogs
Hagonext 38
Vooruitstrevend, Kwaliteit, Kantoren, Smart Hygiene

Continuïteit van schoon: de juiste balans tussen data en mens

Continuïteit van schoon: de juiste balans tussen data en mens
Beschermende Kleding (1)
COVID-19, Kwaliteit

Voorkomen én genezen – schoonmaak in een pandemie

Voorkomen én genezen – schoonmaak in een pandemie
Beschermende Kleding (1)
COVID-19, Kwaliteit

Veiligheid van medewerkers voorop – schoonmaak in een pandemie

Veiligheid van medewerkers voorop – schoonmaak in een pandemie
Contact
Vragen over kwaliteit in schoonmaak?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Graag gaan we in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Contact
Contact met Hago - Algemeen
Events Events Schoonmaak Vloeren Pose Events
Hospitality Hospitality Hospitality
Industrie Industrie Industrie
Kantoren Kantoren Kantoren
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Recreatie Hago Recreatie - Widget Recreatie
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland