De mens op één

Onze missie ‘Samen goed doen’ begint met goed werkgeverschap. Want hoe meer (werk)geluk onze medewerkers ervaren, hoe groter de positieve impact op de werkvloer. Bij Hago denken schoonmakers mee over ‘the next step’ in dienstverlening en hebben ze de regie over hun loopbaan. Zo leveren wij de beste kwaliteit voor jouw organisatie. Steeds weer.

Hago Neercanne 30

Schoon is van iedereen

Schoonmaakwerk is altijd voor mensen en door mensen. Onze medewerkers maken dagelijks een groot verschil met hun werk. Vanuit verantwoord marktleiderschap, willen wij hetzelfde verschil maken. Met een sterke dienstverlening die goed is voor iedereen. Dat begint natuurlijk bij onze eigen mensen, want zonder hen zijn we nergens. Samen maken we impact op organisaties, (keten)partners, leveranciers én de samenleving als geheel.

Het sociale, vitale en financiële welbevinden van medewerkers krijgt primair onze aandacht. Voor Hago staan zij op de eerste plaats, ook buiten werktijd. Concreet betekent dit dat we meer doen dan het aanbieden van een kerstpakket of verjaardagskaartje. We zijn er, op de momenten die ertoe doen. We bieden hulp in privésituaties, als iemand dat nodig heeft. En we geven ruimte aan ambities, met een breed opleidingsaanbod en volop doorgroeimogelijkheden.

Wie betrokken is, voelt verantwoordelijkheid. En wie verantwoordelijk is, zorgt voor kwaliteit.
Whitepaper
Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid heeft alles te maken met het stimuleren van een vitale, positieve en prettige werkomgeving. Met onze 4 pijlers: Betekenisvol werk, Vitaliteit & gezondheid, Loopbaan & mobiliteit en Opleiding & ontwikkeling geven wij invulling aan goed werkgeverschap

Download de whitepaper
Kantoorschoonmaak Algemeen Stofwisser Smile
Blogs
Verhalen uit de praktijk

Op zoek naar interessante verhalen en concrete voorbeelden over onze mensgerichte aanpak?

Bekijk onze blogs
Microsoftteams Image (1)
Onderwijs, Mens

Met de diëtist naar de supermarkt

Als je de taal niet goed spreekt, of moeite hebt met lezen of schrijven, mis je stiekem best wat informatie. Ook over zaken waar de meeste mensen niet eens bij stilstaan. Maar die wel een grote impact hebben op hoe goed je in je vel zit.
Met de diëtist naar de supermarkt
Schoonmaak Onderwijs Kantine Stofwissen Stoelen
Onderwijs, Partnerschap, Duurzaam, Mens

De vier tips voor een succesvolle samenwerking

Communicatie is cruciaal in een samenwerking. Maar wat maakt communicatie ‘goed’ ? En hoe kun je de samenwerking en communicatie verbeteren? Dat hebben we gevraagd aan 53 facilitair managers in het onderwijs.
De vier tips voor een succesvolle samenwerking
Mohammed Ashad 04 A27A3611
Mens, Maatschappij

Hulp bij privéproblemen

Iedereen heeft wel eens een moment waarop het wat minder goed gaat. . Hoe groot of klein een probleem ook lijkt, medewerkers van Hago staan er niet alleen voor.
Hulp bij privéproblemen
Vlog
Het belang van ergonomie in het schoonmaakvak
Contact
Vragen over duurzaamheid in schoonmaak?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Naar hoe Hago je kan helpen aan de omgeving waarin jij optimale resultaten behaalt. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op. Dank en tot snel!

Contact opnemen
Contact met Hago - Algemeen
Duurzaamheid
Duurzaam in schoonmaak
Leistert Elektrokar
Milieu

Hago voert concrete acties op verduurzaming. Wij willen namelijk een zo laag mogelijke impact op het milieu hebben. Met onze duurzame middelen en het duurzaamheidsdashboard proberen we onze footprint in jouw pand te minimaliseren.

Milieu
Leistert Fiets (1)
Maatschappij

Schoonmaak is en blijft mensenwerk. Bij Hago richten we ons dan ook op duurzame inzetbaarheid en inclusief werkgeverschap. De maatschappij helpen we door werkgelegenheid te bieden én betekenisvol te maken.

Meer informatie

Schoonmaakdiensten op maat voor

Events Events Schoonmaak Vloeren Pose Events
Hospitality Hospitality Hospitality
Industrie Industrie Industrie
Kantoren Kantoren Kantoren
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Recreatie Hago Recreatie - Widget Recreatie
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland