Bijdragen aan de maatschappij

Als schoonmaakbedrijf zet Hago zich op verschillende plekken in voor een schoon Nederland. Met ons werk maken we zo dagelijks maatschappelijke impact. Maar we doen meer. Hago is dé sociale innovator in de branche en zet zich actief in voor diversiteit en inclusie. Vanuit onze overtuiging dat het hebben van een baan mogelijk moet zijn voor iedereen die wil werken.

Leistert Fiets (1)

Duurzame inzetbaarheid

Schoonmaak is en blijft mensenwerk. De focus van Hago ligt dan ook op de duurzame inzetbaarheid van de mens. Wij helpen de maatschappij door werkgelegenheid te bieden, voor iedereen die wil werken. En werk is pas echt van betekenis als het zelf ook waarde toevoegt in de samenleving.

We maken werk afwisselend en daarmee aantrekkelijk. Bijvoorbeeld door extra taken en bijbehorende opleidingen. Van specialistische schoonmaak, cleanrooms en protocollaire reiniging van (dieren)klinieken tot datagedreven schoonmaak in smart buildings en hospitality schoonmaak. De schoonmaakmedewerker krijgt de gelegenheid om de allround facilitair specialist te worden. Dat is niet alleen fijn voor onze medewerkers: wij kunnen voor jouw organisatie op vrijwel elk facilitair proces van toegevoegde waarde zijn.

Wij onderscheiden ons door het hoogste percentage medewerkers in vaste dienst (91,7%) en SROI (13%) in de branche.

Top Academie

In onze Top Academie begeleiden we een bijzondere groep potentials: de Aanpakkers. Samen met zusterbedrijf Balanz (PSO 30+ gecertificeerd) helpen we jouw SROI-doelen te behalen, met oprechte aandacht voor onze Aanpakkers en hun ontwikkeling. Heb jij ook de ambitie om inclusief werkgeverschap te bieden? Dan kunnen wij jou helpen.

We geven actief advies in het ophogen van het percentage SROI op een verantwoorde manier, omdat we geloven in een inclusieve aanpak. Als strategische partner adviseren wij je graag op SROI-vlak en kunnen wij zelfs desgewenst in ketensamenwerking jouw andere leveranciers helpen hun sociale duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren op jouw locatie.

Blogs
Verhalen uit de praktijk

Op zoek naar interessante verhalen en concrete voorbeelden over onze maatschappelijke impact?

Bekijk onze blogs
Mohammed Ashad 04 A27A3611
Mens, Maatschappij

Hulp bij privéproblemen

Iedereen heeft wel eens een moment waarop het wat minder goed gaat. . Hoe groot of klein een probleem ook lijkt, medewerkers van Hago staan er niet alleen voor.
Hulp bij privéproblemen
Made Blue (1)
Duurzaam, Maatschappij

Wereldwijd impact maken met Made Blue

Wereldwijd impact maken met Made Blue
Contact
Vragen over duurzaamheid in schoonmaak?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Naar hoe Hago je kan helpen aan de omgeving waarin jij optimale resultaten behaalt. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op. Dank en tot snel!

Contact
Contact met Hago - Algemeen
Kantoorschoonmaak Algemene Ruimte Dweilen Triple T
Mens

Goed werkgeverschap vinden we belangrijk binnen Hago. Want dagelijks maken schoonmaakmedewerkers een groot verschil met hun schoonmaakwerk. Daarom zetten wij graag een stapje extra voor onze mensen. En zij voor jou!

Meer informatie
Leistert Elektrokar
Milieu

Hago voert concrete acties op verduurzaming. Wij willen namelijk een zo laag mogelijke impact op het milieu hebben. Met onze duurzame middelen en het duurzaamheidsdashboard proberen we onze footprint in jouw pand te minimaliseren.

Meer informatie
Events Events Schoonmaak Vloeren Pose Events
Hospitality Hospitality Hospitality
Industrie Industrie Industrie
Kantoren Kantoren Kantoren
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Recreatie Hago Recreatie - Widget Recreatie
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland