Duurzaamheid
Duurzaam in schoonmaak

Duurzaamheid: een belangrijk thema binnen de schoonmaakbranche. Ook bij Hago hebben we er continu aandacht voor. Met ons grote commitment naar mens, milieu en maatschappij leveren wij een waardevolle bijdrage. Hoe meer we ons inzetten voor een betere dag van morgen, hoe meer impact we samen kunnen maken.

Hagonext 36
Onze 3 pijlers
Duurzaamheid
Kantoren Big Smile
Mens

Goed werkgeverschap vinden we belangrijk binnen Hago. Want dagelijks maken schoonmaakmedewerkers een groot verschil met hun schoonmaakwerk. Daarom zetten wij graag een stapje extra voor onze mensen. En zij voor jou!

Meer informatie
Leistert Elektrokar
Milieu

Hago voert concrete acties op verduurzaming. Wij willen namelijk een zo laag mogelijke impact op het milieu hebben. Met onze duurzame middelen en het duurzaamheidsdashboard proberen we onze footprint in jouw pand te minimaliseren.

Meer informatie
Leistert Fiets (1)
Maatschappij

Schoonmaak is en blijft mensenwerk. Bij Hago richten we ons dan ook op duurzame inzetbaarheid en inclusief werkgeverschap. De maatschappij helpen we door werkgelegenheid te bieden én werk betekenisvol te maken. Voor iedereen.

Meer informatie
Contact
Vragen over duurzaamheid in schoonmaak?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Naar hoe Hago je kan helpen aan de omgeving waarin jij optimale resultaten behaalt. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op. Dank en tot snel!

Contact opnemen
Contact met Hago - Algemeen

Schoonmaakdiensten op maat voor

Events Events Schoonmaak Vloeren Pose Events
Hospitality Hospitality Hospitality
Industrie Industrie Industrie
Kantoren Kantoren Kantoren
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Recreatie Hago Recreatie - Widget Recreatie
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland