Betrokken in schoonmaak

Onze missie is Samen goed doen. Door de dromen van onze medewerkers te verwezenlijken. En door kansrijk en vitaal de toekomst in te gaan. Met als ultieme doel dat mensen onderdeel van Hago willen zijn én blijven. Zo zetten we - uiteraard ook samen - de stap van betrokkenheid naar loyaliteit.

Werken Bij Hago Groep

De mens centraal

We willen vandaag fit en gezond zijn, maar ook morgen en overmorgen. Instrumenten als innovatie en robotisering helpen ons daarbij. Voortdurend zoeken we manieren om ons werk beter en makkelijker te maken. Want daar heeft iedereen iets aan.

In de kern gaat het om vitaal, verantwoord en veilig het werk kunnen doen. Met een goed gevoel, van opstaan in de ochtend tot thuiskomen in de avond. Ook middelen en materialen zorgen voor ergonomie en veiligheid. Dat relateert zich ook tot zich veilig voelen. Een medewerker die altijd bij iemand in de organisatie terecht kan met zijn verhaal.

Samen werken we aan de dromen van onze medewerkers en doen we alles om te borgen dat ze vitaal en kansrijk blijven.

Werk van betekenis

Het werk dat onze medewerkers doen is van betekenis. Voor henzelf, omdat het zorgt voor stabiliteit en inkomen. Voor onze klanten, omdat het bijdraagt aan hun eigen organisatiedoelstellingen en we zorgen voor de klanten van onze klanten. En voor de maatschappij, omdat zonder onze mensen alles stil komt te staan. Daar zijn we trots op.

Werk volgt mens vormt ons DNA. We gaan met kandidaat-medewerkers in gesprek over de gewenste contractvorm en we laten hen meepraten over het aantal uren dat zij willen werken. We willen graag dat onze mensen alleen voor Hago kiezen en geen drie baantjes nodig hebben om hun bestaan te borgenWat we van onze medewerkers vragen is dat zij bereid zijn om zich voortdurend te ontwikkelen, samen met de opdrachtgever en met ons. Dan kunnen we in iedere levensfase de juiste dingen doen, waardoor mensen uiteindelijk kansrijk en vitaal het bedrijf kunnen verlaten.

Hago Academy

In de Hago Academy leren we mensen alles over het schoonmaakvak. Dat begint bij het volgen van interne opleidingen en het begrijpen van onze filosofie. Daarna richten we ons specifiek op de fase, situatie en doelstellingen van een medewerker. We willen weten wat deze persoon kan én wil. Want dan, kunnen we invulling aan betekenisvol werk geven.

 

Impact op de wereld

Ook Hago wil klimaatverandering en de gevolgen daarvan tegengaan. Daarom werken we toe naar CO2 neutraliteit van al onze activiteiten. Zo gebruiken we al ecologische middelen en materialen en bestaat ons wagenpark steeds meer uit elektrische auto’s. Stap voor stap werken we samen aan een gezondere wereld.

Hago wil groei en impact realiseren. Met klanten waarmee we een langetermijnrelatie hebben. En met onze medewerkers die we betekenisvol werk bieden. Hago draagt bij aan goede gezondheid en welzijn (SDG 3), eerlijk werk en economische groei (SDG 8) en klimaatactie (SDG 13).

Vebego & Sustainable Development Goals (SDG's)
Leistert Elektrokar
Hogeschool Saxion, Hago en Balanz Facilitair werken samen.

Er is in Nederland een grote groep mensen die wel graag wil werken, maar voor wie het lastig is om een passende baan te vinden. Hogeschool Saxion, Hago en Balanz Facilitair werken samen om deuren te openen voor iedereen. Juist voor iedereen voor wie werk of het vinden van werk niet vanzelfsprekend is, maar voor wie dit, met de juiste aanpassingen en begeleiding wél tot de mogelijkheden behoort.

Contact
Vragen over de betrokken vorm van schoonmaak?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Naar hoe Hago je kan helpen aan de omgeving waarin jij optimale resultaten behaalt. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Neem contact op
Contact met Hago - Algemeen
Events Events Schoonmaak Vloeren Pose Events
Hospitality Hospitality Hospitality
Industrie Industrie Industrie
Kantoren Kantoren Kantoren
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Recreatie Hago Recreatie - Widget Recreatie
Hago Locaties
Altijd en overal schoon

Hago is altijd dicht bij je. Je vindt ons door heel het land. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland.

Hago locaties
Kaart Van Nederland