Menu
Altijd op de hoogte
Hago nieuws

Nieuws & Pers

Respecteer en trakteer!

09 feb 2012 - Vandaag houden tussen de twee- en drieduizend schoonmakers onder het motto ‘Schoon genoeg!' een Mars van Respect in Maastricht. Maastricht is de 7e stad die de stakende schoonmakers en de FNV aandoen. Vanuit Maastricht trekt de mars naar het hoofdkantoor van Vebego, moederorganisatie van Hago, waar Hago en Vebego de schoonmakers ontvangen voor een respectvolle dialoog.

Trakteer uit waardering!
Hago staat op voor zichtbaarheid en respect. Twee onderwerpen die hoog op de agenda staan van de schoonmakers. In Voerendaal hebben wij vandaag de kans om zelf in gesprek te gaan met de schoonmakers. Maar we laten graag aan heel Nederland zien dat wij opstaan voor waardering van het vak en respect voor de schoonmaker. Heeft u ook waardering voor de mensen die onze omgeving dagelijks schoonhouden? Trakteer dan uw schoonmaker op taart! Gewoon omdat hij/zij het verdient. Ga naar www.trakteeruwschoonmaker.nl en en zorg ervoor dat alle 180.000 schoonmakers in Nederland dat stukje waardering krijgen dat ze verdienen.

De ontwikkelingen in de branche volgen, vandaag en in de toekomst? www.twitter.com/schoonmakenEr heeft nog niemand gereageerd


Reageer op dit artikel

Errormessage
Neem contact op
Uw emailadres wordt niet publiekelijk geplaatst, maar dient alleen voor de redactie om eventueel contact met u op te nemen n.a.v. van uw reactie.
Re-captcha
Captcha