Menu
Altijd op de hoogte
Hago nieuws

Nieuws & Pers

Hago met zes inzendingen naar finale Golden Service Awards

16 dec 2011 - Hago is met maar liefst zes inzendingen doorgedrongen tot de finale van The Golden Service Awards. Een bewijs van onze strijd voor vakmanschap en een resultaat waar we onwijs trots op zijn.

Hago is in verschillende categorieën genomineerd, waaronder een drietal objecten die door Hago worden schoongemaakt zijn doorgedrongen tot de finale. In de categorie Best schoongemaakte project sector Onderwijs maakt Hogeschool Zuyd in Heerlen kans op de award. Een bevestiging van de contractverlenging die de hogeschool en Hago onlangs sloten. Ook het GelreDome in Arnhem is door naar de finale (categorie Best schoongemaakte project, sector Recreatie en Cultuur). Het derde object is het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam in de categorie Best schoongemaakte project, sector Gezondheidszorg.

MVO
In de categorie MVO is Hago Next (zie ook www.hagonext.nl) een van de kanshebbers. Het winnen van The Golden Service Award in deze categorie zou een enorme opsteker zijn voor dit onderdeel van Hago dat nog geen jaar oud is, maar wel de gemoederen het afgelopen jaar flink heeft beziggehouden. Tot slot is de joint venture tussen Hago Zorg en het Martini Ziekenhuis (Martini Ondersteunende Diensten) genomineerd in de categorie Beste Leerbedrijf.


Wie volgt Hago schoonmaakster Angelie Dewkinandan op als Schoonmaakster van het Jaar?


Weer Schoonmaakster van het Jaar?
Schoonmaakster Anne de Bruyne maakt kans op de Golden Service Award in de categorie Schoonmaker / schoonmaakster van het Jaar. Volgt zij Angelie Dewkinandan op die vorig jaar namens Hago er meer de felbegeerde award vandoor ging? Dat zullen we weten op 1 februari 2012. Dan worden de winnaars bekendgemaakt in het Scheveningse Kurhaus.Reacties (3)

  • Door op 19 juni 2012 om 19:21 Interessant idee over ambassadeurs en ik heb hier en daar al promtoieb4s van jou producten op jou klanten hun websites gezien alleen is de doelgroep dan niet echt relevant denk je niet?Het is wel een sterke word of mouth. Dat dan weer wel alleen kwa relevantie sla je de plank mis denk ik maargoed, wie ben ik. http://dszvoy.com [url=http://ivpzoinpj.com]ivpzoinpj[/url] [link=http://qedndqbdu.com]qedndqbdu[/link] bQVKQaEG0 - 18-11-13 02:36:43
  • Door op 18 juni 2012 om 15:51 Beste Tonny,Ik ben al een tijdje bezig met afialift marketing. Ik ben opzoek naar een tool waarbij mij kan helpen om de juiste longtail zoektermen te vinden. Heb jij enige idee welke tool dit is. Ik gebruik zelf vaak de keywordtool. Maar ik ben echt opzoek naar een beter die meer gericht is op het vinden van longtail zoektermen.ik hoor het graag van je.mvg John http://wxdmwnq.com [url=http://dfdmos.com]dfdmos[/url] [link=http://bgbmfmtzn.com]bgbmfmtzn[/link] r0XaKaB5pU - 14-11-13 10:10:58
  • Ha Wim,Leuke hobby houd je erop na.Ik hoop dat je wel elke band meerdere keren geetemn hebt? En dan ben ik ook wel benieuwd hoeveel verschil zit per meting (zelfde band, zelfde druk uiteraard). Dat zal vast geen meters zijn maar ik kan me niet helemaal voorstellen dat het op de centimeter nauwkeurig is.Verder hoop ik dat je ook eens een test wil doen met antilekvloeistof in de banden. Ik ben wel benieuwd hoeveel invloed die vloeistof heeft op de afstand. Het zal vast iets minder zijn maar ik gok heel wat minder verschil dan als je bijvoorbeeld antileklint van Antiplatt zou monteren. 6MyjrGEgakjW - 08-11-13 14:14:47


Reageer op dit artikel

Errormessage
Neem contact op
Uw emailadres wordt niet publiekelijk geplaatst, maar dient alleen voor de redactie om eventueel contact met u op te nemen n.a.v. van uw reactie.
Re-captcha
Captcha