Menu
Altijd op de hoogte
Hago nieuws

Nieuws & Pers

26e editie Hago Limburgs Mooiste in aantocht

07 jun 2017 - Komend weekend vindt het jaarlijkse fietsevenement Hago Limburgs Mooiste plaats. Sinds vorig jaar mag Hago zich trotse hoofdsponsor en naamdrager noemen van het evenement. Onder het motto ‘Fiets vriendelijk en houdt het schoon’ gaan Hago en Limburgs Mooiste dit jaar samen voor de titel ‘Limburgs Schoonste’ fietsevenement.

Trotse hoofdsponsor
Maximaal 15.000 deelnemers trotseren 9 en 10 juni de Limburgse heuvels, verdeeld over 8 racefietsroutes, 3 MTB-routes en 2 familietochten. Raoul Braeken, commercieel directeur Hago: “Wat zijn we trots dat we al weer voor de 13e keer met relaties aan deze tocht mee doen. En dit jaar zijn we voor de 2e keer trotse hoofdsponsor. Limburgs Mooiste is een tocht die verbindt, waarbij je samen de mooie Limburgse heuvels beklimt en aan de finish samen kunt terugkijken op een mooie sportieve prestatie”.  

'Limburgs Schoonste'
Voor de komende editie wil de organisatie haar deelnemers graag meegeven om te genieten van Limburg, het indrukwekkende heuvellandschap, de schitterende natuur en de Bourgondische gastvrijheid. Onder het motto  ‘Fiets vriendelijk en houdt het schoon’ gaan Hago en Limburgs Mooiste samen voor de titel Limburgs Schoonste fietsevenement. “Hago Limburgs Mooiste is daarmee Supporter van Schoon en wij zorgen voor voldoende herkenbare afvalbakken. En een leuk zichtbaar schoonmaakteam helpt mee om de finish schoon te houden”, aldus Braeken.  

Recordaantal aanmeldingen
Hago heeft afgelopen weken ruim 240 aanmeldingen ontvangen van relaties en medewerkers die graag aan dit evenement willen deelnemen. “Dit overtreft al onze verwachtingen. Prachtig dat we op 10 juni samen met klanten en medewerkers gezamenlijk de uitdaging aangaan. Zelf fiets ik natuurlijk ook mee”, aldus Raoul Braeken.

 


Er heeft nog niemand gereageerd


Reageer op dit artikel

Errormessage
Neem contact op
Uw emailadres wordt niet publiekelijk geplaatst, maar dient alleen voor de redactie om eventueel contact met u op te nemen n.a.v. van uw reactie.
Re-captcha
Captcha