Menu
Schoonloopmatten - schoonmaakbedrijf Hago

Schoonloopmatten

De eerste indruk van uw bedrijf wordt bepaald bij de entree. Een schone en aantrekkelijke entree nodigt zakenpartners, bezoekers en medewerkers uit bij u binnen te lopen. Wij hebben voor elke locatie of toepassing een mat. Overal waar stof en vuil opgevangen dient te worden, zijn de schoonloopmatten inzetbaar. 

Vuilopvanger en portier tegelijk
Meer dan 70% van het vuil op de werkvloer wordt via schoenen van buiten naar binnen meegenomen. Schoonloopmatten bieden hier een oplossing voor. De matten werken als vuilopvanger en portier tegelijk. Met drie stappen over de mat, zelfs zonder de voeten te vegen, wordt gemiddeld 70% van al het water, stof, vuil en zand opgevangen in de mat. De matten worden regelmatig gewisseld voor een schoon exemplaar en zijn ideaal ter bescherming van vloeroppervlakken waar veel over gelopen wordt. Het resultaat: een veel schonere entree, niet meer uitglijden op een natte vloer en besparing op schoonmaakkosten.

Een vierkante meter mat verzamelt 2 kilo vuil in 1 week tijd
Bron: International organisation for standardisation 

Het vuile werk
Via onze partners CWS en Initial voeren we een breed assortiment matten van superieure kwaliteit voor alle situaties en omgevingen, van productiewerkplaatsen tot de hal van uw hoofdkantoor. De matten zijn desgewenst op maat te maken en met een speciale tekst of uw bedrijfslogo. Met onze was- en bezorgservice houden we uw matten fris en schoon, zodat ze het ‘vuile werk’ altijd aankunnen.

Ik wil meer weten over schoonloopmatten

Ik wil meer weten over schoonloopmatten
Re-captcha
Captcha

CWS en Initial

Voor de onze schoonloopmattenservice (en sanitaire supplies) hebben wij een samenwerkingsverband met onze partners CWS en Initial. 

CWS Nederland B.V. is een serviceorganisatie, gericht op het verhuren en leveren van diensten en producten op het gebied van sanitaire hygiëne en schoonloopmatten. Men verleent de diensten aan 25.000 bedrijven en instellingen. Iedere dag wordt er miljoenen malen gebruik gemaakt van de door CWS geleverde of verhuurde sanitaire producten. 

Initial, onderdeel van Rentokil Initial, is een facilitair dienstverlener die overal ter wereld actief is om bedrijfshygiëne naar een hogere standaard te brengen. De dienstverlening van Initial zorgt voor een optimaal hygiënische beleving in uw sanitaire ruimtes. Een toegevoegde waarde voor uw klanten, personeel en bezoekers in de vorm van meer gemak, comfort en uitstraling.