Menu
vloeronderhoud met twisterpad-methode

Vloeronderhoud

Periodieke reiniging en dagelijks onderhoud van harde en elastische vloeren

Alle vloersoorten hebben op een bepaalde manier onderhoud nodig. Door het gebruik van de Twisterpad kiest u voor een methode om alle harde en elastische vloeren te onderhouden die eenvoudig is toe te passen en die het milieu veel minder belast dan de meest gebruikte andere methodes. Het gebruik van de Twisterpad garandeert een erg hoge constante kwaliteit zonder meer kosten te maken.

Dagelijks onderhoud van alle harde en elastische vloeren
Schoonmaakbedrijven, vloerfabrikanten en producenten zijn altijd op zoek naar de juiste producten en methoden om vloeren te reinigen en te onderhouden. Diamant polishing was met name op stenen vloeren een veel toegepaste en geprezen methode. Deze techniek is goed onder de loep genomen en doorontwikkeld naar een methode die op z’n minst spectaculair en revolutionair te noemen is: de Twisterpadmethode.

Chemisch reinigen is verleden tijd met het gebruik van de Twisterpads

Twisterpad
De Twisterpads zijn gemaakt van gerecyclede petflessen en voorzien van industriële diamantjes. Door het kiezen van verschillende soorten pads kunnen ze ingezet worden voor zowel het strippen van vloeren als het opknappen en herstellen van stenen en elastische vloeren. Tevens reinigt en onderhoudt het nagenoeg alle vloeren. Dit alles zonder chemie en met slechts alleen water. En zonder ingewikkelde toeren: iedereen die met een eenschijfsmachine overweg kan, kan met de Twisterpadmethode werken. De Twisterpads worden gebruikt op de bekende machines. De werkmethode blijft dus hetzelfde, maar dan met een beter en constant resultaat.

Constante uitstraling
Twisterpads zijn getest door de meeste vloerfabrikanten en door hen gekenmerkt als een superieure reinigingsmethode voor verschillende typen vinyl en linoleum, sportvloeren en de meeste natuursteen vloeren. Het regelmatige gebruik van Twisterpads op deze vloertypen resulteert in betere constante uitstraling. Twisterpads kunnen worden gebruikt om een versleten en vuile kunststof vloer te herstellen, maar ook als een dagelijkse onderhoudsmethode voor behoud van glans en uitstraling op langere termijn.

Voordelen
- in te zetten op bijna alle soorten vloeren
- geen chemie nodig, alleen water
- geen methodefouten
- geen gladde vloeren meer
- eenvoudig toe te passen
- kortere behandeltijd
- beter aanzien
- duurzaam

Download flyer
Alpheios

Specialistische vloeronderhoud vereist vakmanschap. Daarom werken wij voor vloeronderhoud samen met zusterbedrijf Alpheios. Alpheios is dé specialist op het gebied van schoonmaakmethoden, -middelen en -materialen; een innovatieve partij die met u meedenkt in het uitvoeren van uw schoonmaakgerelateerde diensten.


Ik wil meer weten over vloeronderhoud

Benieuwd wat Hago voor u kan betekenen? We kunnen voor u een proef op locatie verzorgen om het resultaat en de te volgen werkwijze vast te leggen. Niet één vloer is gelijk, neem daarom contact met ons op voor een proef en een advies op maat.
Ik wil meer weten over vloeronderhoud
Re-captcha
Captcha