Menu
schoonmaak in de voedingsmiddelenindustrie

Voedingsmiddelenindustrie

Voedselveiligheid en kwaliteit in goede handen

Voedselveiligheid en productkwaliteit mogen nooit ter discussie staan. Niet in de laatste plaats omdat onvoldoende voedselveiligheid grote gevolgen kan hebben voor de volksgezondheid. Dit noopt de voedingsmiddelenindustrie dan ook tot hygiënischere en veiligere productie. Uw productie is bij Hago Food & Industry in (voedsel)veilige handen.

Zorgeloos uw audits tegemoet
De eisen van belangrijke retailers zoals BRC en IFS zijn de laatste jaren strenger geworden. Net als de audits voor HACCP, ISO en bijvoorbeeld AIB. Een audit vlekkeloos doorkomen kost de nodige aandacht en energie. Hago Food & Industry neemt met een concreet en goed doordacht schoonmaakplan de zorgen rondom een audit voor u weg. Dit schoonmaakplan is samengesteld conform drie VSR-praktijkrichtijnen omtrent reiniging en desinfectie bij voedingsmiddelenproducenten. Hago Food & Industry neemt als adviseur zitting in diverse VSR-commissies en speelt vanuit die positie continu in op actuele klant- en marktvragen. Hago Food & Industry is de partner die met u meedenkt en –werkt bij uw audits, verantwoordelijkheden oppakt en ervoor zorgt dat de schoonmaakkwaliteit en borging altijd op auditniveau is. Zo ziet u uw audits zorgeloos tegemoet.

Innovatie voor continue verbetering
Hago Food & Industry kent de kwaliteitseisen van uw product en stemt daar de intensiteit van het schoonmaakprogramma op af. Ook zoeken we continu naar innovatie binnen onze aanpak ter verbetering van processen en kwaliteit. Zo zien we bijvoorbeeld een sterke vermindering van aerosol, schades en energie door de inzet van midden- en lagedrukreiniging en desinfectie (ten opzichte van hoge druk). Dit komt de efficiency, snelheid en prijs-kwaliteitverhouding ten goede. We maken ook steeds vaker gebruik van andere innovaties, zoals droogijsstralen om voedselveilig) te produceren. Dit verkort de droogtijd van apparatuur, waardoor eerder gestart kan worden met revisie en productie, en waardoor de levensduur van de apparatuur toeneemt.

Toegevoegde waarde van de vakman
Inzet van technologie en innovatie slaagt nooit zonder de toegevoegde waarde van de vakman. Zo is de rayonleider de spil die het productieproces volledig begrijpt en de schoonmaak integreert in de filosofie om processen zo lean mogelijk in te richten. Waarbij hij continu zoekt naar standaardisatie waar mogelijk en waardevol en optimalisatie van de lopende processen. Daarmee is de rayonleider de draaiende motor achter de kwaliteit van de schoonmaak.

Meer weten over schoonmaak in de voedingsmiddelenindustrie

Veel producenten vertrouwen op het vakspecialisme van Hago Food & Industry. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over onze activiteiten. Vanzelfsprekend bent u bovendien van harte uitgenodigd voor een referentiebezoek bij één van onze opdrachtgevers. Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.
Meer weten over schoonmaak in de voedingsmiddelenindustrie
Re-captcha
Captcha