Menu
schoonmaak in de high tech industrie

Cleanroomreiniging

Cleanroomreiniging: in het hart van het proces

Topkwaliteit reiniging en desinfectie zijn vereisten voor de instandhouding van de gewenste conditie binnen cleanrooms en de omgevingsfactoren rondom de productie. En bovendien essentieel om te voldoen aan de kwaliteitseisen en routine omschreven in de Standard Operation Procedure, om productie niet in de weg te staan. Hago Food & Industry weet als geen ander dat dit specifieke kennis en vaardigheden vereist.

Schoonmaak als onderdeel van het proces
De gevolgen van onzorgvuldige en onjuiste reiniging binnen cleanrooms kunnen namelijk groot zijn voor de kwaliteit en daarmee de kosten van de productie. Gedegen reiniging is voorwaarde voor productie, helpt bovendien storingen voorkomen en is daarmee essentieel onderdeel van het productieproces. Hago Food & Industry voegt zich dan ook naadloos naar het proces.

Opleiding en kennis
Hago beweegt als ervaren speler op het gebied van cleanroomreiniging mee met de veranderingen in regelgeving en innovaties. Voor continue kennis en opleiding werkt Hago samen met zusterbedrijf Alpheios, opleidingsinstituut en één van de grootste productleveranciers van de Benelux voor onder meer schoonmaak in de industrie en de zorgsector.
De kwaliteit van schoonmaak binnen cleanrooms valt of staat namelijk met de kennis en het vakmanschap van de schoonmaker.

"Doordat Hago onze cleanrooms schoonmaakt, zitten zij direct in onze corebusiness. Is de schoonmaak niet goed, heeft dat direct consequenties voor onze productie en dus ook voor de verkoop van onze producten"

Maatwerk: cleanroomreiniging is geen routine
Cleanroomreiniging is altijd maatwerk. Primair zijn geldende protocollen leidend. Hago stelt de werkprogramma’s vervolgens op op basis van het type en de klasse van de cleanroom, het product dat in de cleanroom geproduceerd wordt en de handelingen die verricht worden. De ISO-klasse is vervolgens bepalend voor de schoonmaakfrequentie. Dit gecombineerd met het vakmanschap van onze mensen en met de aansturing van een vakbekwame objectleider als spil in het volledige schoonmaakproces, zorgt voor optimale, maatwerk schoonmaakkwaliteit. 

Meer weten over schoonmaak in high tech productieomgevingen

Veel producenten vertrouwen op het vakspecialisme van Hago Food & Industry. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over onze activiteiten. Vanzelfsprekend bent u bovendien van harte uitgenodigd voor een referentiebezoek bij één van onze opdrachtgevers. Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.
Meer weten over schoonmaak in high tech productieomgevingen
Re-captcha
Captcha