Menu
schoonmaak in de chemische industrie

Chemische industrie

Schoonmaak bij de vakman in veilige handen

Veiligheid, gezondheid en milieu hebben hoge prioriteit binnen de chemische industrie. Vanzelfsprekend, want de gevolgen van onzorgvuldigheid kunnen verstrekkend zijn, voor zowel de gezondheid van medewerkers als – breder gezien – het milieu en de omgeving. Niet voor niets hangt het werken in de industrie dan ook aan strikte regelgeving. Bij Hago Food & Industry hanteren wij mede daarom de volgende stelregel: “Werk veilig, of werk niet”.

Proactief en preventief: meekijken aan de voorkant
Het veiligheidsbeleid van Hago Food & Industry is volledig gestoeld op proactiviteit en preventief handelen. Dat betekent dat we niet wachten tot ongevallen of schades zich voordoen. We kijken liever al aan de voorkant met u mee. Liefst nog in de bouwfase van de productieruimte(s). Hierin kijken wij graag met een facilitair oog mee in het hygiënisch ontwerp van uw ruimtes. Door voor die opstart een SGA-team samen te stellen dat zich met verschillende specialismen op de inrichting en bouw van de ruimtes stort, sluiten we al vooraf eventuele obstakels uit. Hiermee bent u verzekerd van een zo efficiënt mogelijk proces.

Continue procesoptimalisatie
Verder doen we bij de opstart altijd een gedegen RI&E. Met onze non-conformity procedure en de regelmatige inzet van opportunity scoutingteams, in combinatie met bijvoorbeeld de inzet van onze slimme smartphone app Sm@rt, brengen we op continue basis de verbeterkansen in kaart, die uitgangspunt vormen voor procesoptimalisatie.

"Hago is voor ons een prettige organisatie om mee samen te werken. Ze zijn meedenkend, oplossingsgericht, professioneel in de aanpak en erg open in de communcatie"

Toegevoegde waarde van de vakman
Inzet van technologie en innovatie slaagt nooit zonder de toegevoegde waarde van de vakman. Zo is de objectleider de spil die het productieproces volledig begrijpt en de schoonmaak integreert in de filosofie om processen zo lean mogelijk in te richten. Waarbij hij continu zoekt naar standaardisatie – waar mogelijk en waardevol – en optimalisatie van de lopende processen. Daarmee is de objectleider de draaiende motor achter de kwaliteit van de schoonmaak. 

Meer weten over schoonmaak in de chemische industrie

Veel producenten vertrouwen op het vakspecialisme van Hago Food & Industry. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over onze activiteiten. Vanzelfsprekend bent u bovendien van harte uitgenodigd voor een referentiebezoek bij één van onze opdrachtgevers. Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.
Meer weten over schoonmaak in de chemische industrie
Re-captcha
Captcha