Menu
Gladheidsbestrijding - schoonmaakbedrijf Hago

Gladheidsbestrijding

Voorkom uitglijders en andere hoofdbrekens

Een nieuwe klant die onderuit gaat? Uw topverkoper die zijn been breekt? U moet er niet aan denken… Daarom is Hago u tijdens koude dagen ook van dienst bij het ijs- en sneeuwvrij maken van uw parkeerterrein en de wandelpaden naar uw entree. Zo voorkomt u uitglijders en andere hoofdbrekens.

We houden 24/7 de vinger aan de meteorologische pols, waardoor wij u op tijd kunnen waarschuwen voor ijsvorming of sneeuwval. En door onze landelijke dekking zijn we in alle gevallen altijd snel ter plaatse. Zo is uw terrein al sneeuw- en ijsvrij voordat de eerste medewerkers en bezoekers arriveren. Wel zo veilig en ook wel zo representatief.

Onze vakmensen staan voor u klaar voor:
- Het sneeuwvrij maken van stoepen en trottoirs, en strooien op uw parkeerplaats en de wandelpaden naar uw pand.
- Het schoonvegen en schoonhouden van de directe omgeving van uw pand.
- Het op peil houden van de gewenste uitstraling.Ik wil meer weten over gladheidsbestrijding

Ik wil meer weten over gladheidsbestrijding
Re-captcha
Captcha

Download flyer

       


Fortron

Voor gladheidsbestrijding, glasbewassing en gevelreiniging hebben wij een samenwerkingsverband met Fortron. Fortron is een zusterbedrijf van Hago en gespecialiseerd in specialistische reinigingsdiensten voor bedrijven, overheden en instellingen. Al 35 jaar voert ons zusterbedrijf ieder schoonmaakproject met grote precisie uit. Fortron staat voor goede service en hoge kwaliteit.