Over Hago - Facts & figures

Facts & Figures

Van een klein Limburgs familiebedrijf tot één van de grootste landelijke schoonmaakbedrijven in Nederland. Sinds de oprichting in 1943 is Hago uitgegroeid tot een organisatie van formaat.

Met meer dan 8.200 medewerkers bij zeven Hago bedrijven, Hago Nederland, Hago Next, Hago Zorg, Hago Transport, Hago Food & Industry, Hago Rail Services en Hago Airport Services, en ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak, realiseert Hago een omzet van 235 miljoen euro. 

We maken schoon in kantoren, het openbaar vervoer, de industrie en scholen. En ook in parkeergarages, op luchthavens en in de zorg.

Vakmanschap
Wij onderscheiden ons in de markt door veel tijd en aandacht te besteden aan het vakmanschap van onze medewerkers. We doen er alles aan om vakmanschap weer hoog op de agenda te krijgen in de schoonmaakbranche. Een branche waarin rigoureuze efficiencyslagen en onnodige complexiteit de vrijheid van vakmanschap in de weg staan.
Onderdeel van Vebego
Hago is onderdeel van Vebego. Vebego is in vijf Europese landen actief in facility services, personeelsdiensten, de gezondheidszorg en de publieke sector.


Wat is de omzet van Hago?
De omzet bedraagt 235 miljoen euro.

Hoeveel mensen werken er bij Hago?
8.200

Hoeveel klanten heeft Hago?
3.000

In welke branches zit Hago? 
Zakelijke dienstverlening (kantoren), (gezondheids)zorg, industrie, transport, onderwijs, publieksruimtes en evenementencentra. 

Wie zijn klant van Hago?
Toonaangevende klanten zijn onder meer ASML, Ahoy, DSM, Erasmus MC, GelreDome, Gemeentelijk Vervoers-bedrijf Amsterdam, Hogeschool Zuyd, Lyondell, NS, Nuon, Provinciehuis Groningen, en Schiphol.